Διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό η Μαρία Καλάβρια

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό η Μαρία Καλάβρια

Τις τελευταίες ημέρες έχει παρατηρηθεί ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού (δείτε εδώ τα σημερινά 23/2) καθώς ολοένα και περισσότερα άτομα ανακοινώνουν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media ότι διαγνώστηκαν θετικοί.

Ανάμεσά τους και η Μαρία Καλάβρια η οποία το γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με μια ανάρτηση.

Πιο συγκεκριμένα, το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας δημοσίευσε μια ανάρτηση στην οποία την βλέπουμε να κρατάει το θετικό της τεστ και έγραψε χαρακτηριστικά: «Μαζί ακόμη και στα δύσκολα. Θετική».

Η ανάρτηση της Μαρίας Καλάβρια

Θετική στον κορωνοϊό η Μαρία Καλάβρια

«Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν θα διέρρευε ποτέ βίντεο μας! Ήταν ένα πράγμα που...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Love it βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (10/1) η Μαρία Καλάβρια. Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Δημήτρη Αλεξάνδρου, με αφορμή τον γνωστό πανελίστα που κατηγορείται ότι φέρεται να διέρρευσε προσωπικές τους στιγμές με πρώην σύντροφό του.

«Ήταν ένα πράγμα που δεν ίσχυε, δεν υπήρχε ποτέ τέτοιο βίντεο και ξέρω ότι αυτός ο άνθρωπος δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Οπότε εγώ ήμουν υποχρεωμένη σαν Μαρία να βγω και να πω ότι δεν υφίσταται κάτι τέτοιο.

Η σχέση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου έχει τελειώσει εδώ και πάρα πολύ καιρό, θα μπορούσα να μην έχω τοποθετηθεί καθόλου. Και να μην έχω μιλήσει, γιατί δεν μου αρέσει το όνομά μου να συνδέεται πλέον καθώς ο Δημήτρης έχει προχωρήσει τη ζωή του κι εγώ τη δική μου. Όμως όταν τίθεται ένα τόσο σοβαρό θέμα και τον κατηγορούν για κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί, είμαι υποχρεωμένη και ηθικά απέναντι να πω την πραγματικότητα», κατέληξε η Μαρία Καλάβρια.