Κάνει τον γύρο του διαδικτύου - Χιλιάδες αντιδράσεις κάτω από το βίντεο της Χάρις Αλεξίου

Ανέβηκε πριν από λίγες ώρες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κάνει τον γύρο του διαδικτύου - Χιλιάδες αντιδράσεις κάτω από το βίντεο της Χάρις Αλεξίου

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χάρις Αλεξίου αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα υπέροχο στιγμιότυπο από το παρελθόν της, στο οποίο ερμηνεύει το κομμάτι «Θεός αν είναι».

Η τραγουδίστρια έχει ανακοινώσει εδώ και κάποιους μήνες την απόφασή της να σταματήσει οριστικά το τραγούδι καθώς όπως είπε, η φωνή της δεν βοηθάει πια.

«Δεν ξέρω γιατί πήρε τόσο μεγάλη έκταση. Με συγκλόνισε αυτή η αντίδραση, η απάντηση του κόσμου γιατί δεν είμαι η μόνη που σιγά σιγά αποσύρομαι. Είναι κάτι πολύ φυσικό αυτό. Φέτος κλείνω πενήντα χρόνια στο ελληνικό τραγούδι και ανήκω σε μια γενιά που κρατάει ακόμα πολύ γερά. Αυτή είναι και η μαγεία του τραγουδιού, του καλλιτέχνη. Πως ο χρόνος δεν παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο».

«Δεν θα το νιώθατε εάν δεν σας το έλεγα. Αυτό που ένιωσα, ότι δεν ανταποκρινόταν η φωνή μου πάντοτε έτσι όπως θα ήθελα, είναι κυρίως στο live. Γιατί το live είναι εκείνη η στιγμή, δεν μπορείς να διορθώσεις τίποτα και δεν μου άρεσε», είχε πει στη συνέντευξή της στο Ενώπιος Ενωπίω η Χάρις Αλεξίου (δείτε εδώ αναλυτικά τις υπέροχες δηλώσεις που είχα κάνει).

Η ανάρτηση της Χάρις Αλεξίου

Η ανάρτηση για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Οι νέες φωτογραφίες που βγαίνουν στην επιφάνεια από τον πόλεμο στην Ουκρανία "τσακίζουν" κόκαλα καθώς όσο περνούν οι ημέρες οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές. Μάλιστα, τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο οποίο δείχνει Ρώσους στρατιώτες να πυροβολούν άντρα εν ψυχρώ.

Από την άλλη, αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν εκφράσει την θλίψη τους για τα όσα διαδραματίζονται στην γειτονική χώρα. Ανάμεσά τους και η Χάρις Αλεξίου η οποία αποφάσισε να δημοσιεύσει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου είναι αρκετά ενεργή.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της: «Ντροπή για όλους μας αυτό που κάνει ο Πούτιν στην Ουκρανία. Πόσα τέρατα κυβερνάνε τον κόσμο. Τι κάνουμε; Αλήθεια τι θα κάνουν οι άνθρωποι μ αυτούς;»