"Δεν είναι εύκολο πάντα να συνυπάρχεις..." - Ο Γιάννης Αϊβάζης εξομολογείται για την Μαρία Κορινθίου

Τι είπε για την σχέση τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Την Τετάρτη 23/3 στην εκπομπή Μέρα μεσημέρι με την Μάριον βρέθηκε ως καλεσμένος ο Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος μίλησε για την σχέση του με την γυναίκα του, Μαρία Κορινθίου, για την θεατρική τους συνεργασία, αλλά και για τον ρόλο της κόρης του στην επιτυχημένη σειρά Καφέ της Χαράς. Λίγο καιρό πριν είχε μιλήσει, μάλιστα για τον αγώνα που έδωσε με τον κορωνοϊό.

Ο ηθοποιός ανέφερε πως η σχέση του με την γυναίκα του είναι πολύ καλή, καθώς έχουν μάθει να ξεχωρίζουν τα προσωπικά τους από τα επαγγελματικά τους νέα και καθήκοντα.

Δηλώνει πως είναι ένας ήσυχος άνθρωπος, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ για την κόρη του είπε πως θα πρέπει να προσπαθήσει αρκετά για να μπει στον χώρο της υποκριτικής, αλλά θέλει να την δει να ολοκληρώνει σωστά και όλες τις υπόλοιπες προσωπικότητες, δηλαδή το σχολείο και τις σπουδές της.

Η εξομολόγηση του Γιάννη Αϊβάζη για την Μαρία Κορινθίου

«Με τη Μαρία συζητάμε τα επαγγελματικά μας αλλά ο καθένας παίρνει τη δική του απόφαση. Ο καθένας πρέπει να έχει την ευθύνη του και στην επιτυχία και στην αποτυχία του. Εμείς το έχουμε κρατήσει αυτό με τη Μαρία», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Δεν είναι εύκολο πάντα να συνυπάρχεις και να συνεργάζεται με τον σύντροφό σου στο ίδιο επάγγελμα, ειδικά όταν δεν θέτεις τους όρους που πρέπει. Εμείς όλα αυτά τα χρόνια έχουμε κοινή γραμμή. Αυτό σημαίνει ότι δεν ανακατεύουμε τα επαγγελματικά μας με το μεταξύ μας. Η δουλειά είναι δουλειά και η οικογένειά μας είναι η οικογένεια μας».

«Όταν ξεκινήσαμε, είχαμε φάει πολύ δημοσιότητα με τη Μαρία και μεγαλώνοντας καταλαβαίνεις άλλα πράγματα σε γενικές γραμμές. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που θα βγω έξω, θα κάνω της δημόσιες σχέσεις μου και αυτά, θα προτιμήσω άλλα πράγματα, τους φίλους μου, ένα καλό βιβλίο, μια καλή σειρά και την οικογένειά μου», δήλωσε για την σύζυγό του και την ζωή του.

Όσον αφορά την κόρη του, είπε: «Η κόρη μας έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση. Ο Χάρης Ρώμας της έκανε μία πρόταση χωρίς να το γνωρίζω, το συζητήσαμε, η μητέρα της είναι συνέχεια από πάνω και σε όλα τα γυρίσματα ήταν μαζί της. Η Ισμήνη θα χρειαστεί να δουλέψει δύο φορές παραπάνω, αλλά από εκεί και πέρα ότι κάνει να το κάνει καλά. Να έχει το σχολείο της, να κάνεις τις σπουδές της. Θέλω τα πράγματα να γίνονται σωστά και στην ηλικία που πρέπει».

«Στοιχημάτιζαν πότε θα χωρίσουμε με τη Μαρία Κορινθίου»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας (17/1) ο Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σχόλια που ήθελαν εκείνον και την αγαπημένη του σύζυγο, Μαρία Κορινθίου να χωρίζουν.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια και μάλιστα, μαζί έχουν αποκτήσει και μία κόρη, την Ισμήνη, η οποία έχει ήδη κάνει τα πρώτα βήματά της στον χώρο της υποκριτικής, ακολουθώντας το παράδειγμα των δύο γονιών της.

«Δεν σνομπάρω την τηλεόραση, αλλά πλέον κινούμαι σκηνοθετικά και θεατρικά. Έχω βοηθήσει πολλούς στο ξεκίνημά τους και μετά μου γύρισαν την πλάτη. Με την κόρη μας, Ισμήνη, η Μαρία είναι πιο αυστηρή. Εγώ θέλω να αφήνω ένα “παράθυρο” στη ζωή, η Μαρία είναι πιο αυστηρή σε όλα. Η Μαρία δεν έχει “ταβάνι” στο τι μπορεί να κάνει στο θέατρο. Ό,τι και αν πιάσει το δουλεύει τόσο πολύ που το κάνει άρτια. Και ακούει πολύ.

Υπήρξε μια περίοδος που οι παπαράτσι μας κυνηγούσαν και όπου εμφανιζόμασταν η νύχτα γινότανε μέρα από τα φλας. Οι παπαράτσι βρίσκονταν κάτω από το σπίτι μας και τους κατεβάζαμε καφέδες. Στην Τήνο είχαμε τσακωθεί με την Μαρία και έχω βγει στο μπαλκόνι με το εσώρουχο και ο παπαράτσι με φωτογράφιζε από την απέναντι οικοδομή.

Στην σχέση μας, η Μαρία είναι εκείνη που έχει υπομονή. Υπάρχει αγάπη, κατανόηση μεταξύ μας. Υπήρξαν άνθρωποι που δε μας ήθελαν μαζί με την Μαρία. Στοιχημάτιζαν πως με τη Μαρία θα χωρίσουμε στους έξι μήνες. Μια επέτειο γιορτάζω και θυμάμαι με την Μαρία, αυτή της γνωριμίας μας», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός.