Κατερίνα Μουτσάτσου: Ολόκληροι άντρες οι γιοι της - Οι τρυφερές φωτογραφίες τους

Δείτε τα προσωπάκια τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Μουτσάτσου: Ολόκληροι άντρες οι γιοι της - Οι τρυφερές φωτογραφίες τους

Η Κατερίνα Μουτσάτσου, η οποία ζει εδώ και χρόνια στο Λος Άντζελες, έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της Τσαρλς Κόμο δύο γιους, την εγκυμοσύνη του ενός είχε καταφέρει να κρατήσει κρυφή για καιρό και αποκάλυψε γιατί. Συχνά, μοιράζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής της στιγμές από την καθημερινότητά τους, χωρίς να κρύβει τα πρόσωπά του. Έτσι, μπορούμε όλοι να απολαμβάνουμε τις γλυκά τους προσωπάκια.

Ο μεγαλύτερος γιος της είναι τεσσάρων ετών, ενώ ο αδερφό του είναι ενάμιση ετών. Τα δύο μικρά παιδιά, ωστόσο, κάθε φορά που τα βλέπουμε φαίνονται να έχουν μεγαλώσει πολύ. Ο μεγάλος γιος έχει τα χαρακτηριστικά του πατέρα του, ενώ ο μικρός έχει της ηθοποιού. Παρόλα αυτά, κανένας από τους δύο δεν έχει τα υπέροχα μπλε μάτια της.

«Αυτή η εγκυμοσύνη ήταν αρκετά δύσκολη και γι’ αυτό και δεν την ανακοίνωσα παρά μόνο στο παρά πέντε. Κυριολεκτικά, σχεδόν 8 μηνών ήμουν έγκυος όταν την ανακοίνωσα, όχι μόνο ευρύτερα αλλά και στην οικογένειά μου.

Κανένας δεν ήξερε ότι ήμουν έγκυος, γιατί αισθανόμουν ότι έπρεπε να είμαι ήρεμη, να μπορέσω να καταφέρω να φτάσω μέχρι τέλους και ο μόνος τρόπος ήταν αυτός, να μην το ξέρει κανένας. Την μεγαλύτερη υποστήριξη την είχα από τον σύζυγό μου, ήταν από τους λίγους που το ήξεραν», είχε πει η ηθοποιός.

Οι γιοι της Κατερίνας Μουτσάτσου

Ο Γιος της Μουτσάτσου

Ο μικρός γιος της Μουτσάτσου

Η Μουτσάτσου και οι γιοι της

Οι γιοι της Μουτσάτσου

Η Κατερίνα Μουτσάτσου και τα παιδιά της

Η βάφτιση του γιου της

Τις απόλυτες στιγμές ευτυχίας βιώνει η Κατερίνα Μουτσάτσου, η οποία με αφορμή την άφιξη της στην Ελλάδα, βάφτισε τον γιο της.

Η όμορφη ηθοποιός μπορεί τα τελευταία χρόνια να ζει μόνισμα στις ΗΠΑ με τον σύζυγό της, Τσαρλς Κόμο, και τους δύο γιους τους, ωστόσο δεν ξεχνά ποτέ την χώρα της και πολύ συχνά την επισκέπτεται.

Έτσι λοιπόν το ζευγάρι βάφτισε τον ενός έτους γιο τους στην Αίγινα και το παρών έδωσαν φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού. Η Κατερίνα Μουτσάτσου ήταν αυτή που γνωστοποιήσε την ευχάριστη αυτή είδηση, μέσω μιας ανάρτησης στα social media.

«Σήμερα γιορτάζουμε – και ζούμε. Θα δούμε για αύριο. (Οι ετικέτες είναι μερικοί από τους ανθρώπους των οποίων η ύπαρξη κατέστη δυνατή αυτή τη στιγμή)».

 Κατερίνα Μουτσάτσου βάφτισε τον γιο της