Survivor 5: Η αποκάλυψη του Σάββα Κάλφα λίγο καιρό μετά από την αποχώρησή του - «Μπήκα 85 κιλά και τώρα...»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Η αποκάλυψη του Σάββα Κάλφα λίγο καιρό μετά από την αποχώρησή του -  «Μπήκα 85 κιλά και τώρα...»

Το πρωί της Πέμπτης 24/3 μέσα από την εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα ο Σάββας Κάλφας λίγο καιρό μετά από την αποχώρησή του από το Survivor 5 καθώς στοίχησε, βέβαια, σε πολλούς από τους συμπαίκτες του.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης της ομάδας μπλε μίλησε για όλους και όλα ανοιχτά μιας και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είχα χάσει πάνω από 10 κιλά, μπήκα 85 και τώρα είμαι 77», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Δοκίμαζα μέχρι και φλούδα από δέντρο. Ήταν πικρή».

Από την άλλη, δεν δίστασε να αναφερθεί και για την σχέση ΑσημίναςΣοφιάννας αφού είπε: «Είχαμε προστριβές, δεν αφήσαμε όμως τίποτα να αιωρείται. Τον περιμένω πως και πως να βγει και θα είμαστε κοντά».

Οι δηλώσεις του Σάββα Κάλφα για το Survivor 5

"Μου στοίχισε πάρα πολύ το γεγονός ότι..."

Το πρωί της Πέμπτης 17/3, ο Σάββας Κάλφας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love it και μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor 5. Ο ίδιος θεωρεί ότι θα έπρεπε κάποιος να είναι αναίσθητος για να μπορέσει να επιβιώσει σε ένα τέτοιο ριάλιτι χωρίς να επηρεαστεί ψυχικά.

Συγκεκριμένα εξομολογήθηκε: «Αν θες να προχωρήσεις στο Survivor πρέπει να είσαι αναίσθητος. Αυτό. Αν δεν είσαι αναίσθητος και τα παίρνεις τα πράγματα το βράδυ στην καλύβα, τα σκέφτεσαι, τα ανακυκλώνεις στο κεφάλι σου και κάνεις αυτοκριτική, αρχίζει και πέφτει το δυναμικό σου».

Και συνέχισε: «Το έχω βιώσει πάρα πολύ και για αυτό κατέληξα στο ότι δεν είναι για μένα το ριάλιτι. Μου στοίχισε πάρα πολύ το γεγονός ότι δεν έβλεπα Survivor ποτέ στη ζωή μου και τα μάθαινα όλα εκεί πέρα. Νόμιζα ότι θα είναι πιο απλά τα πράγματα», ενώ στο τέλος επισήμανε:

«Μόλις κατάλαβα ότι πρέπει να κρίνεις τη συμπεριφορά του άλλου, να βάζεις πέντε και δέκα λέξεις στη σειρά για να τον στοχοποιήσεις για να τον βγάλεις λάθος, το έκανα μία, δύο, τρεις φορές αλλά με δυσκόλεψε πάρα πολύ»