Τι κάνουν μαζί Βαλάντης, Μπέλλος και Σεφερλής; - Η κοινή φωτογραφία στο Instagram

Που συναντήθηκαν;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Τι κάνουν μαζί Βαλάντης, Μπέλλος και Σεφερλής; - Η κοινή φωτογραφία στο Instagram

Μια ανάρτηση έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το μεσημέρι της Τετάρτης 23/3, ο Θανάσης Μπέλλος, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor 5, όπου τον βλέπουμε να ποζάρει μαζί με τον Μάρκο Σεφερλή και τον Βαλάντη.

Οι τρεις τους φορούν ποδοσφαιρικές στολές και όπως και ο ίδιος ο Θανάσης Μπέλλος έγραψε, αγωνίστηκαν για καλό σκοπό, σε κάποιο παιχνίδι φιλανθρωπικού σκοπού. Μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε ότι είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία που δεν περιμέναμε να δούμε.

Η ανάρτηση του Θανάση Μπέλλου με τον Βαλάντη

Το σχόλιο του Μπέλλου για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο όταν επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο

Καλεσμένος στην εκπομπή Love It βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 31/1 ο Θανάσης Μπέλλος, λίγες μέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα. Ο πρώην παίκτης του Survivor 5 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πρωτοφανές επεισόδιο στο αεροδρόμιο, κατά την άφιξή του, με τους δημοσιογράφους.

«Θέλω να πω και κάτι για το αεροδρόμιο. Είμαι 15 μέρες με προβλήματα και από έξω περιμένει η οικογένειά μου και δε βρίσκουν που είμαι. Εκείνη την ώρα προσπαθούσα να συνεννοηθώ και φάνηκα αγενής. Τους είπα να ηρεμήσουν γιατί ξέρω να το διαχειριστώ.

Η πρώτη ερώτηση ήταν τι έφαγα και απάντησα “ερωτήσεις είναι αυτές;”. Το είπα λίγο έντονα και δεν βγήκε ωραίο. Καλό είναι να ρωτάς πράγματα που μπορώ να σου απαντήσω. Ήμουν τόσες ώρες ταξίδι και όταν έρχεται ο άλλος και σου κάνει ερωτήσεις που δεν καταλαβαίνεις τι να απαντήσεις. Εγώ ήθελα στους ανθρώπους αυτούς που περιμένουν ώρες, να πω ότι “είμαι καλά” και “ευχαριστώ”. Να μη γίνω αγενής και έγινα αγενής επειδή μίλησα» εξήγησε ο Θανάσης Μπέλλος.