Σούσουρο με την ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια - Πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Πιο κούκλα από ποτέ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σούσουρο με την ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια - Πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Την Ζέτα Μακρυπούλια την βλέπουμε καθημερινά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Ρουκ Ζουκ» όπου σημειώνει άκρως ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης παρά το γεγονός ότι βρίσκεται αρκετά χρόνια στον αέρα καθώς όπως φαίνεται έχει αγαπηθεί αρκετά από τους τηλεθεατές.

Η γνωστή παρουσιάστρια αναμφίβολα είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz καθώς η ομορφιά της είναι εξωτική. Η ίδια μάλιστα, δημοσιεύει διάφορες προσωπικές της στιγμές από την καθημερινότητά της αφού είναι αρκετά ενεργή στα social media.

Έτσι αυτή τη φορά είδαμε να έχει χιλιάδες likes στην ανάρτηση που είχε κάνει μιας και "μάγεψε" τους πάντες ενώ τα likes πήραν κυριολεκτικά "φωτιά".

Μπορεί η ίδια στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις να φοράει αρκετό make up ωστόσο όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία δεν υπάρχει ίχνος μακιγιάζ, αποδεικνύοντας πως είναι άκρως εντυπωσιακή χωρίς καμία προσπάθεια.

Η ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλία χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Το φόρεσε και τράβηξε όλα τα βλέμματα στον ΑΝΤ1 - Το blazer αξίας 98 ευρώ της Ζέτας Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι από τις πιο καλοντυμένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και το έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποιεί. Ξέρει πολύ καλά τι ταιριάζει στο σώμα της και στα χρώματα της με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αρμονικά αποτελέσματα.

Πρόσφατα λοιπόν, επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό πολύχρωμο blazer από την εταιρία Thekamelia.gr και απέσπασε πάρα πολλά θετικά σχόλια.

Ζέτα Μακρυπούλια εμφάνιση Ρουκ Ζουκ

Πρόκειται για το printed blazer σε oversized εφαρμογή. Κλείνει με διπλά κουμπιά στο μπροστινό μέρος και το ύφασμα είναι πολύ απαλό. Μάλιστα, βρίσκεται σε έκπτωση, αφού από 140 ευρώ που ήταν η αρχική του τιμή, έχει πέσει στα 98 ευρώ.

Αυτό είναι το blazer που φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια

The Kamelia blazer