Insta poll: Ποιο είναι το πραγματικό επίθετο της Χάρις Αλεξίου;

Μπείτε να ψηφίσετε στο instagram του Youweekly

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Insta poll: Ποιο είναι το πραγματικό επίθετο της Χάρις Αλεξίου;

Η Χάρις Αλεξίου αποτελεί μία από τις σημαντικότερες του ελληνικού τραγουδιού και η πρώτη γυναίκα τραγουδίστρια σε πωλήσεις δίσκων στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Είναι μία από τις δημοφιλέστερες Ελληνίδες τραγουδίστριες και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ελληνικού τραγουδιού από τη δεκαετία του 1970.

Έχει συνεργαστεί με όλους σχεδόν τους μεγάλους τραγουδιστές, μουσικοσυνθέτες και στιχουργούς, παλαιότερους και νεότερους, είτε δισκογραφικά είτε σε μουσικές σκηνές, πίστες και συναυλίες. Έχει εμφανιστεί στις κορυφαίες αίθουσες του κόσμου και έχει τιμηθεί με σημαντικές διακρίσεις.

Η Χάρις Αλεξίου μπορεί να έχει αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια από το τραγούδι, ωστόσο βρίσκεται πάντα στην επικαιρότητα, ενώ μάλιστα μοιράζεται συνεχώς με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εξομολογηθεί για τον καρκίνο.

Ωστόσο, εσείς γνωρίζατε ότι το Αλεξίου δεν είναι το πραγματικό της επίθετο; Μπείτε τώρα στο instagram του Youweekly και ψηφίστε στο poll που τρέχει ποιο πιστεύετε πως είναι το πραγματικό της!

Χάρις αλεξίου πραγματικό επίθετο instapoll