"Μου λείπει ο πατέρας μου" - Συγκινεί ο Αναστάσιος Ράμμος

"Είναι η πιο δύσκολη φάση..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ο Αναστάσιος Ράμμος βρέθηκε ως καλεσμένος στη εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day, και μίλησε για την οικογένειά του και τις σχέσεις του με τα μέλη της, αλλά και τα ψυχολογικά θέματα με τα οποία έρχεται αντιμέτωπος.

Ο τραγουδιστής, τον οποίο πρόσφατα "έκραξε" λιγάκι ο Χρήστος Χολίδης, δήλωσε πως με τον πατέρα του δεν έχει επαφές και του λείπει αυτό, σε αντίθεση με την μητέρα του που έχουν άριστες σχέσεις και είναι πολύ αγαπημένοι. Μάλιστα, αποκάλυψε και πως σύντομα θα γίνει και θείος.

Οι συγκινητικές δηλώσεις του Αναστάσιου Ράμμου για τον πατέρα του

«Δεν έχω πάει καν σε ψυχολόγο, δεν έχω κάνει ψυχοθεραπεία. Είμαι ανοιχτό βιβλίο, δεν φοβάμαι τίποτα ούτε να με κρίνουν ούτε να δείξω αδυναμίες. Είμαι αυτός που είμαι. Βοήθησε που μίλησα για τις δύσκολες στιγμές μου. Έχω πολλά ψυχολογικά θέματα αλλά τα βγάζω στα τραγούδια μου», δήλωσε αρχικά ο ίδιος.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τώρα είναι η πιο δύσκολη φάση… Μου λείπει ο πατέρας μου. Έχω σκεφτεί να πάω να του μιλήσω και θέλω να πάω, αλλά δεν βρίσκω ελεύθερο χρόνο. Δεν έχω καθόλου επαφή με τον μπαμπά μου. Με τη μητέρα μου είμαστε πολύ αγαπημένοι. Θα γίνω και θείος! Ελπίζω να είναι περήφανοι για μένα. Η μαμά μου είναι η κλασσική Ελληνίδα μάνα!».

Μελαχρινός με μούσια και αρκετά γοητευτικός - Αυτός είναι ο αδερφός του

Σε νέο ρόλο δοκιμάζεται ο Αναστάσιος Ράμμος, πέρα από το τραγούδι, καθώς έχει αναλάβει το τιμόνι της παρουσίασης του παιχνιδιού “Total Black Out” στον Alpha που έκανε πρεμιέρα το Σάββατο 5/3.

Ο Αναστάσιος Ράμμος είναι αρκετά επιτυχημένος στον χώρο του τραγουδιού, ωστόσο προσπαθεί να μιλάει μόνο για τα επαγγελματικά του, κρατώντας έτσι την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος κατά καιρούς μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram στιγμιότυπα με την οικογένειά του και συγκεκριμένα με τον αδερφό του. Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, τα δυο αδέρφια μοιάζουν αρκετά και είναι αρκετά κοντά στην ηλικία.

Να υπενθυμίσουμε ότι παλαιότερα και συγκεκριμένα σε συνέντευξή του το 2018 ο Αναστάσιος Ράμμος είχε αποκαλύψει πως έζησε ενδοοικογενειακή βία από τον πατέρα του.

“Έχω φάει πολύ ξύλο από τον πατέρα μου και έχω δει να πέφτει ξύλο σπίτι μου. Και δεν του το συγχωρώ, αλλά το ξορκίζω με δημιουργία. Το βγάζω στα τραγούδια και τους στίχους μου. Ξεσπάω εκεί. Έχω γράψει τραγούδια εμπνευσμένα από τις καταστάσεις που έζησα σπίτι μου”.

Ο αδερφός του Αναστάσιου Ράμμου