Παράτησε την υποκριτική και ασχολείται με... - Αυτή είναι η δουλειά του Βασίλη Κούκουρα σήμερα

Καμία σχέση με το θέατρο και την τηλεόραση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παράτησε την υποκριτική και ασχολείται με... - Αυτή είναι η δουλειά του Βασίλη Κούκουρα σήμερα

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 25/3 ο Βασίλης Κούκουρας. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο του ως Μάνθος Φουστάνος, ο οποίος έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία από τις επαναλήψεις του Κωνσταντίνου και Ελένης ενώ μίλησε και για την ζωή του σήμερα.

Με τι ασχολείται σήμερα ο Βασίλης Κούκουρας

«Tο γυναικείο κοινό είχε μία λατρεία στο πρόσωπο μου. Η ιδιαιτερότητα αυτού του ρόλου ήταν πως «έριχνε» τις γυναίκες και απατούσε τις υπόλοιπες. Όμως μου έλεγαν οι ίδιες οι γυναίκες πως δεν είμαι αντιπαθητικός σε αυτό που έκανα και θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αυτή την περίοδο ασχολούμαι με την δουλειά του ασφαλιστή και την κάνω επαγγελματικά, με επάρκεια και διαπιστευμένη κατάσταση οπότε είμαι πολύ δοσμένος σε αυτό γιατί μου αρέσει», αποκάλυψε ο Βασίλης Κούκουρας, ο οποίος έκανε πριν λίγο καιρό μια ανάρτηση με την Μαρία Λεκάκη που συγκίνησε το κοινό.

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό

Ο Βασίλης Κούκουρας (8 Μαΐου 1961) είναι Έλληνας ηθοποιός. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα στις 8 Μαΐου 1961. Η καταγωγή του πατέρα του είναι από τα Βέρβενα Αρκαδίας και της μητέρας του από την Κέρκυρα.

Οι ρόλοι που τον έκαναν γνωστό στο τηλεοπτικό κοινό ήταν ο χαρακτήρας Μάνθος Φουστάνος, δημιούργημα του Χάρη Ρώμα στη σειρά του ANT1 «Κωνσταντίνου και Ελένης», και ο χαρακτήρας Βασίλης Παπαδόπουλος, δημιούργημα του Σπύρου Μεταλληνού στη σειρά «Εμείς κι εμείς».

Τα τελευταία χρόνια, έχει σχέση με την επίσης ηθοποιό Βάνα Ραμπότα. Έχει επίσης έναν γιο, από τη σχέση του με την ηθοποιό Κατερίνα Σασλή που γεννήθηκε το 2000.