Δυστυχώς έγινε γνωστό - Πολύ δύσκολες ώρες για την Άννα Κορακάκη

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δυστυχώς έγινε γνωστό - Πολύ δύσκολες ώρες για την Άννα Κορακάκη

Θετική στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε νωρίτερα η Άννα Κορακάκη, η οποία όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναγκαστικά θα χάσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής στη Νορβηγία.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο βρίσκεται στην τρίτη ημέρα της καραντίνας σε ξενοδοχείο και τα συμπτωματά που αντιμετωπίζει την ταλαιπωρούν.

Η ανάρτηση της Άννας Κορακάκη για τον κορωνοϊό

«Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Έχοντας προσβληθεί από τον ιό COVID-19, με πολύ μεγάλη λύπη, δεν εκπροσωπώ τη χώρα μας σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 10μ που λαμβάνει χώρα στη Νορβηγία. Βρέθηκα θετική στα τεστ που υποχρεούνται όλες οι αποστολές να υποβληθούν κατά την άφιξή τους· ως εκ τούτου, βρίσκομαι για τρίτη ημέρα σε καραντίνα στο ξενοδοχείο, όπως και για όσο ορίζουν τα πρωτόκολλα της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων και του κράτους της Νορβηγίας. Δεν το περνάω με ιδιαίτερη ευκολία, αισιοδοξώ όμως με τις μέρες να ανακάμψω και να επιστρέψω διπλά δυνατότερη στους αγώνες μας! Εύχομαι περαστικά σε όλους όσοι νοσούν και χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας και τους ανθρώπους που γιορτάζουν σήμερα!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της, ενώ πρόσφατα ανάφερθηκε και στο θέμα των καταγγελιών.

Συγκίνησε με την ανάρτησή της - «Μου άλλαξε τη ζωή»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Άννα Κορακάκη συγκίνησε καθώς μίλησε για την πιο ξεχωριστή στιγμή, η οποία ήρθε για να της αλλάξει τη ζωή και να την κάνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

H ολυμπιονίκης αναφέρθηκε στη μέρα κατά την οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα. Μπορεί φέτος να μην έγιναν οι Ολυμπιακοί Αγώνες - δείτε πώς το σχολίασε η ίδια- , ωστόσο η Άννα Κορακάκη θυμάται εκείνη τη μέρα λες και είναι σήμερα!

Με αφορμή τη σημερινή επέτειο λοιπόν, η ίδια η Κορακάκη έγραψε στα social media: «9/8/2016 – Χρυσό για την Ελλάδα, μία στιγμή που μου άλλαξε τη ζωή», ανεβάζοντας και μία φωτογραφία στην οποία φιλάει το χρυσό της μετάλλιο.