Η Αθηνά είναι 36 ενώ ο Φίλιππος... - Η διαφορά ηλικίας της Οικονομάκου με τον Μιχόπουλο

Πόσα χρόνια την περνάει ο σύζυγός της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Αθηνά είναι 36 ενώ ο Φίλιππος... - Η διαφορά ηλικίας της Οικονομάκου με τον Μιχόπουλο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος γνωρίστηκαν το 2013 και ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος. Ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2018 σε ένα ονειρικό σκηνικό στην Μύκονο (δείτε φωτογραφίες) και μέχρι σήμερα παραμένουν φουλ ερωτευμένοι, ενώ έχουν ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία με τον ερχομό των παιδιών τους.

«Γνωριστήκαμε στη Μύκονο, σε μια παραλία. Τελικά είχαμε βρεθεί και το προηγούμενο βράδυ, είχαμε έρθει πρόσωπο με πρόσωπο κι εκείνος μετά μου είπε πως κάτι υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Εγώ δεν το θυμάμαι, όμως, κι αυτό είναι το παράπονό του! Ουσιαστικά συναντηθήκαμε την επόμενη μέρα στην παραλία, εκεί γνωριστήκαμε», έχει δηλώσει η ηθοποιός σε συνέντευξη της.

«Στη σχέση μας κάνει κουμάντο ο Φίλιππος…Θα πω την γνώμη μου, θα βάλω τα όριά μου, αλλά ο άντρας είναι ο κυρίαρχος σε μια σχέση. Δεν θέλω κανέναν ”σατράπη” στη ζωή μου αλλά ούτε και έναν που θα τον κάνω ό,τι θέλω», είχε επίσης εξομολογηθεί.

Αυτή είναι η διαφορά ηλικίας Οικονομάκου - Μιχόπουλου

Οικονομάκου Μιχόπουλος διαφορά ηλικίας

Πόσα χρόνια όμως περνάει σε ηλικία ο Φίλιππος Μιχόπουλος την Αθηνά Οικονομάκου; Η ηθοποιός γεννήθηκε το 1986 άρα είναι 36 ετών, ενώ ο επιχειρηματίας το 1982 δηλαδή είναι 40 ετών.

Λίγα λόγια για τον σύζυγος της Οικονομάκου

  • Σπούδασε Ξενοδοχειακά στο Παρίσι.
  • Μαζί με τον αδερφό του, Ιάσονα έχουν το 5αστερο ξενοδοχείο «Κivotos» της Μυκόνου και το ιστιοπλοϊκό σκάφος «Prince de Neufchatel» που είναι ένα πλωτό παλάτι.
  • Πελάτες στην πλωτή τους επιχείρηση είναι πολλοί Έλληνες celebrities.
  • Είναι λάτρης της θάλασσας.
  • Από το 2013 είναι ζευγάρι με την Αθηνά Οικονομάκου, με την οποία έχουν κάνει τρεις γάμους και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.
  • Είναι πατέρας του 3χρονου Μάξιμου και ενός νεογέννητου κοριτσιού.
  • Από προηγούμενες σχέσεις του έχει γίνει γνωστό μόνο εκείνη με τη σχεδιάστρια Βάσια Κωσταρά.
  • Το Instagram του είναι feeltheflownow.