Καστανομάλλα και κούκλα - Η σύζυγος του Κώστα Μπακογιάννη πριν την Σία Κοσιώνη

Μαζί της απέκτησε τα δυο του παιδιά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καστανομάλλα και κούκλα - Η σύζυγος του Κώστα Μπακογιάννη πριν την Σία Κοσιώνη

Δεν υπήρξε παντρεμένη στο παρελθόν μόνο η Σία Κοσιώνη, αλλά και ο σύζυγος της Κώστας Μπακογιάννης. Μάλιστα, με την πρώην γυναίκα του έχει αποκτήσει και τα δυο μεγαλύτερα παιδιά του, την Δανάη και τον Παύλο, που όπως είδαμε σε πρόσφατες φωτογραφίες έχουν μεγαλώσει πολύ.

Στις 15 Ιουλίου 2006 ο Δήμαρχος Αθηναίων, παντρεύεται Κύπρια επιχειρηματία. Τότε μάλιστα, δεν σκεφτόταν καθόλου πως θα ασχοληθεί με την πολιτική.

Αυτή είναι η πρώην σύζυγός του Κώστα Μπακογιάννη

Ο λόγος για την Κάλλια Καμπουρίδου, η οποία απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι έζησε μαζί για 12 χρόνια σε απόλυτη αρμονία, αλλά το 2017 αποφάσισε ήρεμα και φιλικά να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Μετά το χωρισμό τους ωστόσο, κράτησε άριστες σχέσεις και έχει τύχει να τους δούμε μαζί σε δημόσια εμφάνιση και με την Σία Κοσιώνη.

Κάλλια Καμπουρίδου πρώην σύζυγος Κώστα Μπακογιάννη

Πως γνωρίστηκε η Σία Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη

Συνέντευξη στην Έλενα Κατρίτση στο πλατό της εκπομπής «Προσωπικά» παραχώρησε το απόγευμα της Κυριακής 6/2 η Σία Κοσιώνη. Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις αυστηρές κριτικές αλλά και στην γνωριμία της με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Αρχικά, ο Κώστας Μπακογιάννης εμφανίστηκε σε βίντεο της εκπομπής λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η πρώτη γνωριμία τους ήταν ραδιοφωνική, τότε ήμουν 30-32 ετών, έβαζα υποψήφιος για δήμαρχος Καρπενησίου. Έτρεμα σαν το ψάρι, σηκώνω το τηλέφωνο και η Σία με… έκοψε φέτες. Κλείσαμε το τηλέφωνο και λέω “προφανώς η συγκεκριμένη δε με συμπαθεί πάρα πολύ”. Ξαναβρεθήκαμε μετά από καιρό και τα υπόλοιπα είναι ιστορία».

Η Σία Κοσιώνη αποκάλυψε πως ήταν αρκετά ειρωνική και σκληρή μαζί του, σχολιάζοντας μάλιστα πως μετά τον πήρε τηλέφωνο για να του πει ότι δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί του αλλά αυτή είναι η δουλειά της.

Ο Κώστας Μπακογιάννης ανέφερθηκε την ίδια στιγμή στα επαγγελματικά τους: «Και οι δυο ζούμε δημόσιες ζωές… Δε θέλουμε να μπλεκόμαστε ο ένας στα πόδια του άλλου. Η Σία ήταν δημοσιογράφος πολύ πριν γνωρίσει εμένα. Δεν κατέκτησε το σεβασμό κανενός επειδή είναι μαζί μου. Πρωθυπουργοί και πολιτικοί την φοβόντουσαν έτσι κι αλλιώς και σε αυτό δεν παίζω κανένα ρόλο εγώ».

Από την μεριά της, η Σία Κοσιώνη ανέφερε: «Ήταν εξ αρχής συμφωνημένο, σκέφτηκα από τη πρώτη στιγμή ότι ίσως αυτό επηρεάσει τη δουλειά μου. Είπαμε ότι διακριτικά θα είμαστε μαζί και καθένας θα κοιτάξει τη δουλειά του, προφανώς ζητάμε ο ένας τη γνώμη του άλλου αλλά δε κοιτάμε να “βολέψουμε” κανέναν».