Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Τον ρώτησα, το είχα απορία...» - Η απογοητευτική απάντηση του Κιμούλη

«Το συνειδητοποίησα τώρα που...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Τον ρώτησα, το είχα απορία...» - Η απογοητευτική απάντηση του  Κιμούλη

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 26/3 στο Χαμογέλα και Πάλι και μεταξύ των δηλώσεων που έκανε αναφέρθηκε στον Γιώργο Κιμούλη, τον οποίο είχε καταγγείλει και εκείνη για έντονη συμπεριφορά επί σκηνής.

Η ηθοποιός τάσσεται με το μέρος των υπόλοιπων γυναικών που μίλησαν για τον Κιμούλη και δεν κάνει πίσω. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά δεν έχει δεχθεί κάποια μήνυση μέχρι στιγμής, χωρίς βέβαια αυτό να αλλάζει την κακή ανάμνηση από εκείνον. Όσο για το ενδεχόμενο μιας συγγνώμης η Ευδοκία απάντησε πως δεν έχει ελπίδα για κάτι τέτοιο, ωστόσο σε περίπτωση που συμβεί ξέρει πως θα αντιδράσει.

Οι δηλώσεις της Ευδοκίας Ρουμελιώτη για τον Γιώργο Κιμούλη

«Περιμένω τη συγγνώμη αλλά δεν πρόκειται να έρθει ποτέ. Έχει περάσει πολύς χρόνος κι όταν βλέπεις ότι αυτός ο άνθρωπος σε λίγο θα βρεθεί στα δικαστήρια με συναδέλφους σου που έχουν περάσει από τη δική τους πλευρά, λες εντάξει τι περιμένω τώρα εγώ. Προς το παρόν δεν έχω πάρει κάποια μήνυση. Ίσως ο κ. Κιμούλης θεώρησε ότι βγήκε προς τα έξω από τη Ζέτα Δούκα και κινήθηκε από εκείνη» είπε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

«Το συνειδητοποίησα τώρα που μεγάλωσα. Πόσο ανόητο είναι αυτό που πέρασα από αυτόν τον άνθρωπο. Όταν είσαι τόσο καταξιωμένος, όταν είσαι ο Γιώργος Κιμούλης κι ο ηθοποιός που είσαι, μόνο αγάπη πρέπει να βγάζεις και να δώσεις για τους συναδέλφους που βγήκαν στο θέατρο. Δεν έχει νόημα αυτό που συνέβη… Προς το τέλος τον ρώτησα γιατί το είχα απορία. Για ποιο λόγο όλο αυτό; Δεν πήρα κάποια απάντηση» συμπλήρωσε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

«Μου έλεγαν αν περάσεις τις σκάλες, δεν θα δουλέψεις ξανά»

Το απόγευμα της Παρασκευής 19/11 η Ευδοκία Ρουμελιώτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής ανακοινώθηκαν τα 5 πρόσωπα που πρόκειται να διεκδικήσουν μια θέση για την Eurovision.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το κίνημα #metoo το οποίο συνεχίζει να απασχολεί ιδιαίτερα καθώς κι η ίδια θέλησε να αποκαλύψει τι της συνέβη παλιότερα.

«Πέρασε ότι έγινε κι αυτό και σιγά τώρα… Δεν ήταν η στιγμή του… Ίσα ίσα κατέβαινα τις σκάλες του θεάτρου και μου έλεγαν αν τις περάσεις δεν θα δουλέψεις ξανά. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην τις περνούσα. Δεν γινόταν να μείνω. Έφυγα από την παράσταση και μετά μίλησα για αυτό…»

«Σίγουρα μου έκλεισε πόρτες αυτό γιατί την επόμενη ευκαιρία μού την έδωσε ο Γιώργος Λεμπέσης, ο οποίος μού είπε τώρα εσένα σε παίρνω αλλά έχω ακούσει πολλά για εσένα. Έχεις κλείσει κι ένα κεντρικό θέατρο. Το χρεώθηκα».