Έγινε γνωστό σήμερα 26/3 - "Έσκασε" η ανακοίνωση για την Ζέτα Μακρυπούλια

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έγινε γνωστό σήμερα 26/3 -

Τα νούμερα τηλεθέασης για το «Ρουκ Ζουκ» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1, είναι άκρως ικανοποιητικά παρά το γεγονός ότι η εκπομπή έχει αρκετά χρόνια στον αέρα. Έτσι λοιπόν στην εκπομπή την Κυριακή 27 Μαρτίου στις 20:00, δέκα αγαπημένοι καλλιτέχνες έρχονται για να παίξουν και η κατάσταση… ξεφεύγει!

Η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχεται δύο ομάδες οι οποίες δηλώνουν έτοιμες να ρουκζουκάρουν μέχρι τελικής πτώσεως και για καλό σκοπό, για την ενίσχυση των «Παιδικών Χωριών SOS».

Η ομάδα «Mistero Buffo» των Αρετής Πασχάλη, Ελίνας Μάλαμα, Jerome Kaluta, Νίκου Πουρσανίδη και Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου ρίχνονται στη… «μάχη» εναντίον της ομάδας «Εκτός Ελέγχου», των Αντώνη Λουδάρου, Σωτήρη Καλυβάτση, Χρήστου Τριπόδη, Πάνου Σταθακόπουλου και Δημήτρη Αγορά, και το αποτέλεσμα είναι απλά διασκεδαστικό.

Όλα όσα θα δούμε στο Ρουκ Ζουκ special

  • Με ποια αφορμή οι συμπαίκτες του Αντώνη τον χαρακτηρίζουν… «pet»;
    - Ο Αλκιβιάδης έρχεται με το φόβο μιας όρκας που τον ταλαιπώρησε την προηγούμενη φορά που έπαιξε στο «Rouk Zouk Special».
    - Γιατί ο Σωτήρης έχει το παρατσούκλι… «τακτοποιητήρας»;
    - Ποια έκπληξη κάνει ο Αλκιβιάδης στη Ζέτα;
    - Είναι αλήθεια πως ο Jerome ήρθε στο Rouk Zouk Special μόνο και μόνο για να φιλήσει τη Ζέτα;
    - Πώς συνεχίζεται η «κόντρα» του Πάνου με το δάσκαλο;
    - Στο «Μας κούφανες» ο Αντώνης «δεν καταλαβαίνει τίποτα», η Ζέτα κάνει την αρκούδα και ο Αλκιβιάδης καταφέρνει να μας ξεκουφάνει.
    - O Σωτήρης θυμάται τη γαλλική ανατροφή του για να περιγράψει τη λέξη «ρόμπα».

Κοστίζει 750 ευρώ και το φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια - Το φόρεμα που προκάλεσε χαμό στον ΑΝΤ1

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι από τις πιο καλοντυμένες παρουσιάστριες της ελληνικής showbiz. Με την βοήθεια του στιλίστα της δημιουργούν μοναδικα looks που γίνονται trend! Η παρουσιάστρια γνωρίζει πολύ καλά τι της ταιριάζει, ενώ επιλέγει πολύ νεανικά κομμάτια. Δεν είναι λίγες και οι φορές που έχει επιλέξει κομμάτια Zara.

Ένα από τα κομμάτια ωστόσο που εντυπωσίασαν ήταν ένα ταμπά φόρεμα που επέλεξε να φορέσει, το οποίο κοστίζει 750 ευρώ. Μπορεί να είναι τσουχτερή η τιμή του, ωστόσο, δεν πρόκειται για ένα φόρεμα που θα βάλεις για μια μόνο φορά.

Πρόκειται για το floral cut out φόρεμα από τον οίκο Red Valentino. Βγαίνει μάλιστα σε 3 διαφορετικά χρώματα. Ταμπά, λευκό αλλά και μαύρο.

Φόρεσε το με τα αγαπημένα σου πέδιλα ή cowboy μπότες και είσαι έτοιμη να τους τρελάνεις όλους με το look σου.

Φόρεμα Red Valentino

Ζέτα Μακρυπούλια φόρεμα Red Valentino