«Απέβαλα λίγο πριν βγω στη σκηνή του J2US»

«Ήταν απογοητευτικό και ήθελα λίγα λεπτά μόνη μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Απέβαλα λίγο πριν βγω στη σκηνή του J2US»

Το απόγευμα του Σαββάτου 26/3 η Δέσποινα Ολυμπίου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Μαμά-δες» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια "άνοιξε" την καρδιά της και μίλησε για την αποβολή που είχε στην εγκυμοσύνη της κατά τη διάρκεια του προηγούμενου κύκλου του J2US. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει και για την σεξουαλική παρενόχληση που είχε βιώσει.

Μεταξύ άλλων η ίδια αποκάλυψε χαρακτηριστικά πως: «Έτυχε να έρθει η πρώτη εγκυμοσύνη που με έβαλε στη διαδικασία να το σκεφτώ γιατί μέχρι τότε είχα μια σχέση που ήμασταν καλά αλλά δεν σκεφτόμουν ότι θα κάνω παιδί. Ποτέ δεν σκεφτόμουν ότι θα κάνω παιδί. Δεν ήμουν από τις κοπέλες που έλεγα ότι θέλω να κάνω ένα, δύο ή τρία παιδιά.

Όταν έφερα τον Χρήστο μου στη ζωή ήμουν 41 χρονών, οπότε τα μέτρησα όλα πάρα πολύ. Επομένως ήμουν απολύτως συνειδητοποιημένη και ήταν η τρίτη μου εγκυμοσύνη ο Χρήστος. Είχε προηγηθεί μια αποβολή και μια επιβεβλημένη αποβολή γιατί υπήρχε πρόβλημα στη δεύτερη προχωρημένη εγκυμοσύνη. Επομένως στην τρίτη μου εγκυμοσύνη λέω, με βάση και τη στατιστική, πως δεν γίνεται αυτό το μωρό να μην είναι εντάξει.

Είπα μάλιστα τότε στον σύντροφο μου, τον Κωνσταντίνο πως σταματάω τα πάντα. Ήθελα να σταματήσω γιατί δεν ήθελα να το θέσω σε κίνδυνο από την πρώτη μέρα που έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι έγκυος. Ήθελα ηρεμία και να το απολαύσω». Μάλιστα, η μία αποβολή έγινε στο J2US.

Με το που μου είπαν, «Δέσποινα πάμε στο πλατό» ζήτησα ένα λεπτό να πάω στην τουαλέτα και είδα το αίμα. Μετά βγήκα στη σκηνή γιατί έπρεπε να ξεκινήσει το γύρισμα. Δεν ήμουν μόνη αλλά ήταν άλλα 100 άτομα από πίσω που δεν μπορούσαν να περιμένουν το πρόβλημα του ενός. Ήταν απογοητευτικό και ήθελα λίγα λεπτά μόνη μου, αλλά δεν τα είχα και εκεί είναι που στριμώχτηκα».

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Δέσποινας Ολυμπίου

«Δέχτηκα δύο φορές σεξουαλική παρενόχληση από ένα άτομο που δεν βρίσκεται εν ζωή»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Δέσποινα Ολυμπίου βρέθηκε καλεσμένη στο Σου Κου Family και μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στην σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί σε μικρή ηλικία.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια είπε χαρακτηριστικά: «Να λάβουμε υπ’ όψιν ότι την εποχή που ήμουν έφηβη, δεν υπήρχε αυτή η πληροφορία. Τώρα έχεις εγκυκλοπαίδεια στα χέρια σου. Όταν σου συμβεί κάτι σε ηλικία που είσαι άπειρη. Δύο φορές και την πρώτη φορά ήμουν ανήλικη…

Χαίρομαι πολύ που έχουν βγει να μιλήσουν για να ξέρουν τα νέα παιδιά τα δικαιώματά τους. Σεξουαλική παρενόχληση είναι κι ένας επιδειξίας που μου έτυχε κι αυτό. Δεν είπα το όνομα γιατί είπα που να το σκαλίσω τώρα, ποιος θα με πιστέψει. Το ανέλυσα μόνη μου, το χώνεψα και πήγα παρακάτω.

Αν το πει κάποιος ο άλλος θα προσθέσω και το δικό μου στην λίστα αλλά αυτό το άτομο δεν είναι εν ζωή. Αυτός που το κάνει, δεν το κάνει σε όλους. Το κάνει σε στιγμή αδυναμίας. Το δικαιολόγησα. Όταν έχεις μια πορεία χρόνων, μαζί με αυτά προστίθενται κι άλλες κακές εμπειρίες.» κατέληξε η Δέσποινα Ολυμπίου, η οποία πρόσφατα είχε ξανά αναφερθεί στο επίμαχο αυτό θέμα.