Δήμητρα Αλεξανδράκη: Διέρρευσε φωτογραφία του συντρόφου της - Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν!

Η τρυφερή ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Διέρρευσε φωτογραφία του συντρόφου της - Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν!

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βιώνει μια από τις πιο όμορφες περιόδους στην ζωή της και δεν διστάζει να το δείχνει καθώς είναι αρκετά ερωτευμένη. Η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social μιας και της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Ωστόσο, μέχρι τώρα η ίδια είχε επιλέξει φανερά να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα την σχέση της όπου το καλοκαίρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς ο αγαπημένος της έχει κάνει πρόταση γάμου μιας και πριν από λίγο καιρό αρραβωνιάστηκαν.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια μαζί με τον σύντροφό της ταξίδεψαν στο Άμστερνταμ και το μοντέλο μοιράστηκε στα social media φωτογραφίες και βίντεο από τα ταξίδι τους. Έτσι λοιπόν, το απόγευμα του Σαββάτου 26/3 επέλεξε να κοινοποιήσει ένα σπάνιο στιγμιότυπο στο Instagram με τον αγαπημένο της, στο οποίο βρίσκονται πάνω σε μια γόνδολα και φιλιούνται τρυφερά

Η ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη με τον σύντροφό της

Η ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Αποκάλυψε τον μήνα που θα γίνει ο γάμος της η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Μπορεί ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη να απολαμβάνουν την εξόρμησή τους εκτός Αθηνών, ωστόσο δεν ξεχνούν την αγαπημένη τους φίλη Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία προσέχει τα σκυλιά του παρουσιαστή, καθώς είναι γείτονες.

Η Ιωάννα Τούνη κατέγραψε λοιπόν μία βιντεοκλήση που είχε ο αγαπημένος της με την καλή του φίλη, στην οποία αποκάλυψε πότε ακριβώς θα γίνει ο γάμος της καθώς και πότε θα το βάλει μπρος για ένα παιδάκι.

Η αποκάλυψη της Δήμητρας Αλεξανδράκη για τον γάμο της

«Πρέπει να ξεκινήσεις να βάλεις μπροστά να κάνεις παιδί», της είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, με την Δήμητρα Αλεξανδράκη να απαντάει: «Το παιδί από Σεπτέμβρη γιατί τελικά θα κάνουμε Σεπτέμβρη τον γάμο. Αυτόν τον Σεπτέμβρη».