Δούκισσα Νομικού: Ποια είναι η μητέρα του Δημήτρη Θεοδωρίδη - Η πεθερά της με την 1,5 δις περιουσία

Ανήκει στους 500 πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δούκισσα Νομικού: Ποια είναι η μητέρα του Δημήτρη Θεοδωρίδη - Η πεθερά της με την 1,5 δις περιουσία

Η Ελένη Φαρμάκη-Κόκκαλη, μητέρα του Δημήτρη Θεοδωρίδη και πεθερά της Δούκισσας Νομικού, είναι σύζυγος του Σωκράτη Κόκκαλη ενός εκ των 500 πλουσιοτέρων ανθρώπων του κόσμου με περιουσία που ξεπερνά τα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η ζωή της Ελένης Φαρμάκη Κόκκαλη, πεθερά της Δούκισσας Νομικού

Παντρεύτηκε κατ΄αρχάς με τον γνωστό ποδοσφαιριστή, Σάββα Θεοδωρίδη με τον οποίο και απέκτησε, τον Δημήτρη, ενώ αργότερα χώρισαν. Λίγο καιρό αργότερα παντρεύτηκε με τον τον Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος έχει ήδη έναν γιό απο τον πρώτο του γάμο με την Σοφία Σπυρ. Σκούρα, τον Πέτρο.

Η Ελένη Φαρμάκη με τον Σωκράτη Κόκαλη αποκτούν άλλα δύο αγόρια, τον Κωνσταντίνο και τον Σωκράτη junior, ο οποίο έφυγε από τη ζωή το 2018.

Η κ. Κόκκαλη έχει τελειώσει το Αρσάκειο στο Ψυχικό. Απο εκείνη την εποχή έχει διατηρηθεί μια πολύ στενή φιλία που έχει κρατήσει στο πέρασμα του χρόνου, με την Έλλη Στάη.

Ελένη Φαρμάκη Κόκκαλη πεθερά Δούκισσας Νομικού

Το ξεχωριστό δώρο που έκανε στη Δούκισσα Νομικού η πεθερά της

Η αγαπημένη παρουσιάστρια στις αναρτήσεις που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πολύ συχνά αναφέρεται στα παιδιά της ή στον σύζυγό της, ωστόσο σπάνια μιλάει για την πεθερά της.

Αυτή τη φορά ωστόσο έκανε την εξαίρεση μιας και μοιράστηκε μία σειρά με φωτογραφίες με το δώρο που της έκανε.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο καλοκαιρινό φόρεμα, το οποίο είδαμε αρκετά στις τελευταίες αναρτήσεις που έκανε στο Instagram η Δούκισσα Νομικού. Πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να μάθουν από πού το έχει πάρει και έτσι η ίδια παραδέχθηκε πως είναι δώρο της πεθεράς της.

Το φόρεμα αυτό ήταν δικό της παλιά και τώρα θέλησε να το χαρίσει στη νύφη της.