Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Επιτέλους το επισημοποίησε - Νέα αρχή για την Μαρίνα Πατούλη στο πλευρό του Βλάσση Χολέβα

Υπέγραψαν τα χαρτιά και ξεκινάνε το επαγγελματικό τους βήμα

Επιτέλους το επισημοποίησε - Νέα αρχή για την Μαρίνα Πατούλη στο πλευρό του Βλάσση Χολέβα
News 27.03.2022 12:01
Από Youweekly Team

Μια πάρα πολύ ωραία περίοδο στη ζωή της διανύει η Μαρίνα Πατούλη, τόσο στην προσωπική όσο και την επαγγελματική. Η πρόεδρος της Unesco βορείων προαστίων, ειδικά όσον αφορά τα επαγγελματικά της δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο ευτυχισμένη.

Ήδη γνωρίζουμε πως σχεδιάζει τη δική της συλλογή ρούχων με τον Βλάσση Χολέβα που είναι και σύντροφος της (δείτε την αμηχανία της στον αέρα του Πρωινού), όμως πλέον έπεσαν και υπογραφές.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη που αποκάλυψε τα ευχάριστα

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, η Μαρίνα Πατούλη δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία υπέγραφαν με τον Βλάσση Χολέβα, ξεκινώντας έτσι ένα νέο "ταξίδι".

View this post on Instagram

A post shared by Marina Patoulis (@marina_patoulis)

Η καταγωγή και η ζωή της Μαρίνας Πατούλη

Η Μαρίνα Σταυράκη που όπως φαίνεται έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Βλάσση Χολέβα γεννήθηκε το 1968 στην Νέα Σμύρνη, και έλκει την καταγωγή της από την Κρήτη. Μεγάλωσε στην Πεύκη. Σπούδασε Τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, με ειδίκευση στην Κλασική Φιλολογία, από το οποίο έλαβε πτυχίο με βαθμό "άριστα" το 1990. Έχει εξειδικευθεί στην διδασκαλία της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και της Λατινικής Φιλολογίας.

Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές, επάνω στην δημόσια διοίκηση, την αυτοδιοίκηση και τη διαχείριση κρίσεων στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΑπό το 1993 έως το 1998, εργάστηκε ως Φιλόλογος, σε Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης στην Αθήνα και το Μαρούσι. Στη συνέχεια εργάστηκε ως εκπαιδευτικός για δύο έτη, στα Ιδιωτικά εκπαιδευτήρια "Saint Joseph" στην Πεύκη και κατόπιν σε Δημόσια σχολεία στην μέση εκπαίδευση από το 2000 έως το 2017.

καταγωγή της Μαρίνας Πατούλη

Από το 2000 έως το 2003, διατέλεσε μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πεύκης. Επίσης, διατέλεσε και επιστημονικός συνεργάτης της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικών και Τεχνολογικών Επιστημών (ΑΣΠΑΙΤΕ). Από το 2007, είναι μέλος του «Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου».

Από το 2017, είναι Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων.Στις ελληνικές αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, εξελέγη (πρώτη σε ψήφους) Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης. Από το 2014 έως το 2017, διετέλεσε Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. για το Περιβάλλον, τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό (ΠΕ.Α.Π) του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης. Από το 2015, είναι εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ).

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έχει χρυσά κηροπήγια και πιάνο - Αρχοντικό το σπίτι της Μαρίνας Πατούλη

Τρώει μία φορά τη μέρα - Τι κάνει η Μαρίνα Πατούλη και μένει πάντα αδύνατη

Share