Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Βίκυ Κάβουρα: «Νομίζω ότι θα...» - Έτοιμη να γίνει μανούλα η ηθοποιός;

Απάντησε ανοιχτά!

Βίκυ Κάβουρα: «Νομίζω ότι θα...» - Έτοιμη να γίνει μανούλα η ηθοποιός;
News 27.03.2022 12:31
Από Ελένη Μήτση

Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε στην κάμερα του Open Weekend το πρωί της Κυριακής 27/3 και όπως πάντα έτσι και τώρα προχώρησε σε αποκαλυπτικές αποκαλύψεις. Η ηθοποιός μίλησε για την μητρότητα αλλά και τη συντροφικότητα, αφού για να υπάρξει ένα παιδί είναι απαραίτητη προυπόθεση ένας κατάλληλος σύντροφος για εκείνη.

Η Κάβουρα έχει αφήσει να βγουν στο φως της δημοσιότητας σχέσεις της και τις έχει κρίνει όλες δημόσια. Είναι ελεύθερη την περίοδο αυτή και όπως αποκάλυψε το μητρικό καμπανάκι θα χτυπήσει την στιγμή που ένας άντρας θα σταθεί στο πλάι της και της προσφέρει ασφάλεια για το επόμενο βήμα.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Κάβουρα για τη μητρότητα

«Νομίζω ότι θα ξυπνήσει όταν νιώσω ασφάλεια σε μια σχέση ξανά. Όταν θα βρω το σύντροφο που θα δω στα μάτια του ότι είναι καλός μπαμπάς για τα παιδιά μου» είπε η Βίκυ Κάβουρα σε ερώτηση που της έγινε για το αν έχει χτυπήσει το καμπανάκι της μητρότητας.

«Φέτος δεν γιόρτασα τον Βαλεντίνο... έχω να κάνω σχέση δύο χρόνια»

Η κάμερα του «Mega Καλημέρα» βρέθηκε σε πάρτι των Αθηνών και συνάντησε τη Βίκυ Κάβουρα, η οποία μίλησε για την προσωπική της ζωή, για τα όσα γράφονται για τις σχέσεις τις, αλλά και για τον Παντελή Καναράκη μετά τη διάλυση της συνεργασίας τους.

«Φέτος δεν γιόρτασα τον Βαλεντίνο και γενικά έχω πολλά χρόνια να γιορτάσω. Έχω να κάνω σχέση πριν από τον κορονοϊό. Έχει υπάρξει πρώην σύντροφός μου που μου ζήτησε δώρο πίσω αλλά εντάξει, πληγωμένος ήταν ο άνθρωπος. Το έδωσα πίσω, τι να έκανα; Το πιο ακραίο που έχει γραφτεί για εμένα και με έχει ενοχλήσει είναι αυτό με τις σχέσεις που μου χρεώνουν κάθε τόσο ενώ δυσκολεύομαι τόσο πολύ να κάνω σχέση» είπε η Βίκυ Κάβουρα.

Σε άλλο σημείο, η ηθοποιός ρωτήθηκε για το πως θα αντιδρούσε αν έβλεπε στον δρόμο τον Παντελή Καναράκη με την ίδια να απαντά: «Φυσικά θα τον χαιρετούσα και θα του μιλούσα. Πολλά πράγματα με πικραίνουν αλλά μετά μου περνάει και αυτό είναι μεγάλο προσόν».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συγκινεί η Βίκυ Κάβουρα με την αποκάλυψή της: «Μαζεύτηκα, κλείστηκα, στεναχωριόμουν μόνη μου»

Βίκυ Κάβουρα: «Δεν πέρασα καλά στο DWTS, υπήρχαν άνθρωποι που...»

Share