Τραγωδία Πάτρα: Το όλο νόημα tweet της Ρούλας Κορομηλά - «Υπάρχει ένα βιβλίο με τίτλο...»

''Απασφάλισε'' η παρουσιάστρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Το όλο νόημα tweet της Ρούλας Κορομηλά - «Υπάρχει ένα βιβλίο με τίτλο...»

Η τραγική υπόθεση της Πάτρας με τα 3 νεκρά κορίτσια φαίνεται να είναι στο προσκήνιο καθώς απασχολεί η αλήθεια τόσο τον απλό κόσμο όσο και όσους ερευνούν αποκλειστικά το ζήτημα. Η εκπομπή Φως στο Τούνελ ''έβγαλε'' άλλο ένα διαφωτιστικό επεισόδιο την Παρασκευή το βράδυ 25/3.

Φυσικά το τηλεοπτικό κοινό έσπευσε να δει τις νέες εξελίξεις για το ζήτημα και μεταξύ αυτών ήταν και η Ρούλα Κορομηλά, η οποία παράλληλα με την προβολή έκανε ένα όλο νόημα tweet. Πιο αναλυτικά, με πολύ έξυπνο τρόπο άφησε να υπονοηθεί πως σε αυτή την τραγωδία, ίσως, εμπλέκεται άμεσα το γυναικείο στοιχείο.

Το όλο νόημα tweet της Ρούλας Κορομηλά για την υπόθεση στην Πάτρα

«Υπάρχει ένα βιβλίο με τίτλο “Εγκλήματα γένους θηλυκού στην Ελλάδα”. Καλό βράδυ», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά.

Το tweet της Κορομηλά

«Μην ψάχνετε τίποτα» - Το τηλεφώνημα που έφερε τα πάνω κάτω για την υπόθεση της Πάτρας στο Φως στο Τούνελ

Άλλη μια Παρασκευή η Αγγελική Νικολούλη άφησε ραντεβού μαζί με τους αγαπημένους της τηλεθεατές καθώς όπως είδαμε τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε 25/3 ήταν άκρως ικανοποιητικά μιας και όλοι παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας.

Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή φιλοξένησε δηλώσεις της 33χρονης μητέρας, μαρτυρίες αλλά και τα λεγόμενα της προέδρου Ιατρικού Συλλόγου Πατρών. Από την άλλη, η γνωστή δημοσιογράφος όσο βρισκόταν στον αέρα, ενημερώθηκε από συνεργάτη της για το τηλεφώνημα που δέχτηκαν στην εκπομπή από γυναίκα η οποία ψιθύρισε μια φράση κλείνοντας την τηλεφωνική γραμμή.

«Είχαμε ένα τηλεφώνημα μια γυναικεία φωνή η οποία ψιθυρίζοντας μας είπε, “Μην ψάχνετε τίποτα, δεν θα βρεθεί τίποτα” και το έκλεισε αμέσως», ανέφερε ο συνεργάτης της Αγγελικής Νικολούλη on air.