«Περιμένω να ζητήσει κάποιος συγγνώμη» - Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης εξομολογείται

Όλες οι δηλώσεις του ηθοποιού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Περιμένω να ζητήσει κάποιος συγγνώμη» - Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης εξομολογείται

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή το Πρωινό και μίλησε με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο λιάγκα για τον Πέτρο Φιλιππίδη και το #Metoo.

Όσο ο κατηγορούμενος βρίσκεται στο δικαστήριο, ο ηθοποιός δήλωσε πως ακόμη δεν έχει ειπωθεί καμία συγγνώμη από κανέναν εμπλεκόμενο ή κατηγορούμενο για την κακοποιητική συμπεριφορά του, ενώ τέτοια περιστατικά του προκαλούν μεγάλη στεναχώρια.

Η συνεργασία του με τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη, για τον οποίο έχει μιλήσει ξανά στο παρελθόν, μάλιστα, είναι κάτι που τον έχει συγκλονίσει, καθώς πρόκειται για δύο κοντινούς ανθρώπους του χώρου και τα γεγονόταν αυτά τους επηρεάζουν όλους.

Οι δηλώσεις του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για τον Πέτρο Φιλιππίδη και το Metoo

Από τη μία μεριά υπάρχει ο ηθικός δρόμος και από την άλλη ο νομικός δρόμος. Νομίζω ότι είναι δύο διαφορετικές συνιστώσες. Εμένα μου προκαλεί στεναχώρια, γιατί τέτοια γεγονότα είναι κατακριτέα και δεν πρέπει να υπάρχουν. Πρέπει να σεβόμαστε αυτούς που συνεργαζόμαστε, πρέπει να είμαστε ανοιχτοί και πρέπει κάποια στιγμή να ζητάμε και συγγνώμη, έστω κι αν έχουμε πειράξει κάποιον στο οτιδήποτε. Δεν μιλάω για ακραίες καταστάσεις, ένα συγγνώμη. Εγώ δεν την έχω ακούσει ακόμα αυτή τη συγγνώμη από κανέναν.

Έχω συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν έχω συνεργαστεί με τον Δημήτρη Λιγνάδη, είναι πολύ κοντινοί μας άνθρωποι και είναι σαν να συμβαίνει μέσα στο σπίτι μας κάτι», ανέφερε ο ηθοποιός.

Στο τέλος πρόσθεσε και μία στιγμή για την οποία έχει μετανιώσει: «Έχω μιλήσει υπερβολικά σε συνάδελφό μου και έχω ζητήσει συγγνώμη. Αυτό περιμένω να ζητήσει κάποιος συγγνώμη».

Η δημόσια στήριξή του - "Είμαι μαζί τους"

Ο απολαυστικός Βλαδίμηρος Κυριακίδης, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι" και μίλησε για όλα.Είναι γνωστό πως ο ηθοποιός δεν τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια για τα social media καθώς θεωρεί ότι δεν είναι πουθενά χρησιμα, αντιθέτως εξυπηρετούν λάθος σκοπούς.

Σχετικά με το φλέγον ζήτημα τον τελευταίο καιρό, αυτο του #MeToo δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη σε όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί οποιουδήποτε είδους κακοποιητική συμπεριφορά.

«Είναι επιλογή μου. Δεν θέλω τα social media, γιατί πιστεύω ότι εξυπηρετούν μόνο τη φιλαυτία και τον ναρκισσισμό του ανθρώπου. Από τη στιγμή που τα χειρίζεσαι και έχεις μπροστά σου ένα πληκτρολόγιο νιώθεις ότι είσαι θεός, ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα. Συν, δεν αντέχω να δω από το κολοκυθάκι βραστό μέχρι τη γυμνή μπαλαρίνα… Το σιχαίνομαι αυτό».

«Δεν μπορώ να διανοηθώ γιατί πρέπει να βλάψω κάποιον χωρίς να μου έχει κάνει κάτι. Δεν μπορώ να το διανοηθώ. Τις περισσότερες κοπέλες τις ξέρω, όπως και ξέρω τους ανθρώπους που το έκαναν… Είμαι με τα κορίτσια. Όχι δηλαδή επειδή έχω εξουσία θα σε ταπεινώσω, γιατί; Για ποιον λόγο;

Από την άλλη, είναι άνθρωποι που έδειξαν ένα έργο και δεν μπορούσα να φανταστώ ότι έχουν κάτι σκοτεινό. Η γυναίκα παραμένει δυνατή. Έχει ένα απίστευτο μυαλό, μία τέτοια μαεστρία στην σκέψη και την αντίληψη, που εμείς οι άντρες δεν την φτάνουμε στο μικρό μας δαχτυλάκι»