Ντράπηκαν όλοι - Το απίστευτο περιστατικό από τις πρώτες διακοπές της Μελέτη με τον άντρα της

Έκρυβε το πρόσωπο της...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ντράπηκαν όλοι - Το απίστευτο περιστατικό από τις πρώτες διακοπές της Μελέτη με τον άντρα της

Η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της Mega Καλημέρα περιέγραψε ένα ακραίο και ιδιαίτερα χιουμοριστικό περιστατικό από τις πρώτες διακοπές με τον άντρα της Θοδωρή. Το ζευγάρι είναι χρόνια μαζί αν και η ίδια η παρουσιάστρια δεν το περίμενε όλο αυτό και όσο να 'ναι γνωρίζονται πολύ καλά.

Στις αρχές όμως του έρωτα αυτού, όπως συμβαίνει συχνά άλλωστε, υπήρξαν άβολες στιγμές μέχρι να εξοικειωθούν εντελώς ο ένας με τις συνήθειες του άλλου. Μια τέτοια στιγμή ήταν όταν η παρουσιάστρια θέλησε σε κοινό τους ταξίδι να επισκεφτεί την τουαλέτα. Mε τον καλό της ωστόσο στο ίδιο χώρο ένιωσε καλύτερα να νοικιάσει άλλο δωμάτιο.

To άβολο περιστατικό της Ελεονώρας Μελέτη με τον σύζυγο της αποκαλύφθηκε on air

«Επειδή έχει τύχει και στις καλύτερες οικογένειες, μου έχει τύχει εμένα με τον Θοδωρή στις πρώτες μας διακοπές να μην νιώθω πολύ άνετα και πήγα και νοίκιασα δωμάτιο. Του είπα την αλήθεια. Ότι “άκου να δεις, ότι δεν μπορώ να είσαι όχι στη διπλανή πόρτα, στο διπλανό δωμάτιο, στο διπλανό τετράγωνο, στο ίδιο νησί.

Δεν αισθανόμουν ασφάλεια. Νόμιζα ότι θα γυρίσει νωρίτερα, ότι θα μου κάνει πλάκα», ανέφερε η παρουσιάστρια γελώντας στο Mega Καλημέρα.

Η τρυφερή ανάτηση της Μελέτη: Ο Θοδωρής Μαροσούλης κόβει τα νυχάκια της κόρης τους

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει δείξει έμπρακτα πολλές φορές ότι προτεραιότητα στη ζωή της είναι η οικογένειά της και για αυτό προσπαθεί, παρά το πολυάσχολο πρόγραμμά της, να βρισκει πάντα αρκετό χρόνο αφιερωμένο αποκλειστικά στο παιδί και τον σύζυγό της.

Η παρουσιάστρια του MEGA και ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, την Αλεξάνδρα, η οποία έχει κλέψει την καρδιά και τον δύο.

Μπορεί η μανούλα της υπόθεσης να προσπαθεί συνεχώς να απομακρύνει την προσωπική της ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο είναι φορές που οι χαρά της για την ζωή της την ξεπερνά και αποφασίζει να μοιραστεί ορισμένες φωτογραφίες από την πιο προσωπικής της ζωή μέσα από τα social media. (Δειτε εδώ βίντεο με την κόρη της να τρυπώνει μέσα στο καμαρίνι)

Αυτή τη φορά, η Ελεονώρα Μελέτη, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη αγκαλιά με την κόρη τους, ενώ εκείνος της φτιάχνει τα νύχια. «Για ραντεβού κλείστε εδώ», έγραψε κάτω από την ανάρτησή της η παρουσιάστρια.