"Έπαθα έμφραγμα από στρες" - Οι συγκλονιστικές δηλώσεις της Ελπίδας για τον θάνατο του συζύγου της

"Έπεσε στα χέρια μου"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Ελπίδα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Love it και σόκαρε με τις δηλώσεις της για τις ίντριγκες στην πορεία της καριέρας της και για τον ξαφνικό θάνατο του συζύγου της, τον οποίο έχει περιγράψει αναλυτικά στο παρελθόν.

Οι σοκαριστικές δηλώσεις της Ελπίδας για τον θάνατο του συζύγου της

«Με τη Χαρούλα Αλεξίου κάναμε πάρα πολλή παρέα, ζήσαμε στα καμαρίνια μπόλικα πράγματα. Υπήρξαν ίντριγκες που με εμπόδισαν να προχωρήσω στην καριέρα μου. Μου το ομολόγησαν αργότερα οι ίδιοι οι άνθρωποι που μου έβαλαν την τρικλοποδιά», είπε αρχικά για την σχέση της με την διάσημη τραγουδίστρια και τα εμπόδια στην καριέρα της.

Όταν, όμως, μίλησε για τον άντρα της και τον τρόπο που απεβιώσε προκάλεσε ρίγος: «Είμαι σε περίεργη φάση μετά το θάνατο του συζύγου μου. Τον έχασα πριν δύο χρόνια και μετά από ένα μήνα έπαθα κι ένα έμφραγμα, από στρες. Ο σύζυγος έπαθε ανακοπή, ήταν ξαφνικό. Πήγαμε διακοπές, είπαμε να πάμε να φάμε στην Ερμιόνη και λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητο έπεσε στα χέρια μου».

Όσον αφορά τις μεγάλες της επιτυχίες δήλωσε: «Η Ντισκοτέκ από τα Ημισκούμπρια έσκισε, έγινε χαμός. Το τραγούδι “Σωκράτη εσύ σούπερ σταρ” άφησε εποχή στη Eurovision»

Συγκλονίζει γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια με το πρόβλημα υγείας! «Παίρνω 9 φάρμακα την ημέρα»!

Συγκλονίζει γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια με την εξομολόγηση που έκανε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και παίρνει φάρμακα.

Μάλιστα, η ίδια λόγω του προβλήματος απείχε από το τραγούδι.

«Έχω θυρεοειδή και παραθυρεοειδή, παίρνω 9 φάρμακα την ημέρα! Έχω προσπαθήσει να κάνω διατροφή και σε έξι μήνες έχασα ένα κιλό, δεν άξιζε! Όταν απέκτησα την οικογένεια, άφησα την καριέρα για 20 χρόνια, ενσυνείδητα. Δε μου άρεσε η καλλιτεχνική ατμόσφαιρα που υπήρχε εκείνη την εποχή. Δεν μπορούσα να κάνω υποχωρήσεις και παραχωρήσεις! Εγώ πάντα δούλευα με τον κόσμο, ο κόσμος με αγαπούσε! Για να προχωρήσεις εκείνη την περίοδο έπρεπε να είσαι συνέχεια έξω, βαμμένη και στημένη. Υπήρχε ένα δήθεν!

undefined

Με τον άντρα μου ήμασταν κοντά 50 χρόνια μαζί, με στήριζε πάρα πολύ σε αυτό που έκανα. Ο άντρας μου με διεκδίκησε! Δεν είχα συνείδηση τότε ότι είχα ωραία φωνή και ότι ήμουν ωραία κοπέλα. Πήγαμε στο Ισραήλ για τη Eurovision, βγαίναμε στο δρόμο και με αναγνώριζαν, δεν μπορούσα να το πιστέψω! Όταν είχα πάει στη Eurovision σκεφτόμουν ότι είχα πολλά κιλά στην πλάτη μου γιατί αντιπροσώπευα την Ελλάδα, ήμασταν φανατικοί με αυτό!», είπε η Ελπίδα στο Πρωινό.