Δίκη Φιλιππίδη: Αυτοί καθόντουσαν δίπλα του - Πώς ήταν η διάταξη στην αίθουσα του δικαστηρίου

Που βρισκόντουσαν σύζυγος και γιος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δίκη Φιλιππίδη: Αυτοί καθόντουσαν δίπλα του - Πώς ήταν η διάταξη στην αίθουσα του δικαστηρίου

Την Δευτέρα 28/3 συνεχίστηκε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για τις κατηγορίες βιασμού κατ' εξακολούθηση και των δύο απόπειρων βιασμού.

Η διάταξη στην αίθουσα του δικαστηρίου στη δίκη Φιλιππίδη

Στην αίθουσα παρευρέθηκαν και η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου, αλλά και ο γιος του Δημήτρης Φιλιππίδης (δείτε εδώ τα πρώτα πλάνα της άφιξής τους), οι οποίοι καθόντουσαν πίσω ακριβώς από τον κατηγορούμενο.

Στα έδρανα του δικαστηρίου κάθονταν οι συνήγοροι του Πέτρου Φιλιππίδη, ο κ. Δημητρακόπουλος και η κα Μπακιρτζίδου, ενώ στην άλλη πλευρά της αίθουσας, βρισκόντουσαν οι τρεις καταγγέλλουσες. Μάλιστα, δύο από αυτές θα δώσουν κατάθεση κεκλεισμένων των θυρών, αλλά η μία δημόσια, πάντα με την συνοδία των δικηγόρων τους, κ. Μίτζια, κ. Βαγγόπουλο και κ. Σαλοόυστρο.

''Τα έσπασαν'' μπροστά στα δικαστήρια ο Σπύρος Μπιμπίλας με τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Άννας Ζηρδέλη από το Super Κατερίνα, η οποία είναι και εκείνη παρούσα στο σημείο, συνέβη μια μικρή ένταση μεταξύ Μπιμπίλα και Δημήτρη Φιλιππίδη.

Πιο αναλυτικά, ο ηθοποιός ως πιο έμπειρος και καταξιωμένος στο χώρο πλησίασε το γιο θέλοντας να του δώσει χώρο και μια ευκαιρία να εμπλακεί στα θεατρικά δρώμενα, με τον Δημήτρη να τον αποδοκιμάζει φανερά.

«Λίγο πριν ξεκινήσει η δική κι ενώ έχει έρθει ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο πρόεδρος του ΣΕΗ, πλησίασε το γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, τον Δημήτρη, και του είπε “έμαθα ότι είσαι καλός ηθοποιός και θέλω να σε δω” και ο Δημήτρης γύρισε και του απάντησε “εγώ όμως δεν θέλω”.

Και του απαντά ο Σπύρος Μπιμπίλας “από πότε αποκλείεις τους ηθοποιούς;” και μετά έφυγαν. Ο Σπύρος προσπάθησε να είναι ευγενικός, να μιλήσει με το παιδί γιατί ξέρω ότι δεν έχει να κάνει ο Δημήτρης με την υπόθεση του πατέρα του», είπε επίσης η Άννα Ζηρδέλη.