Έκλαιγε και έτρεμε! - Η ψυχολογική κατάσταση της πρώτης μάρτυρος κατά του Φιλιππίδη

Όσα συνέβησαν πριν μπει στην αίθουσα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έκλαιγε και έτρεμε! - Η ψυχολογική κατάσταση της πρώτης μάρτυρος κατά του Φιλιππίδη

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για ένα βιασμό και άλλες δύο απόπειρες διεξήχθη το πρωί της Δευτέρας 28/3 με τον ηθοποιό να εμφανίζεται κανονικά στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών. Κανονικά έγινε η έναρξη αφού όλα τα απαιτούμενα πρόσωπα, μάρτυρες και κατηγορούμενος παρέστησαν στην ώρα τους.

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, έγινε αίτημα να συνεχιστεί η δίκη κεκλεισμένων των θυρών καθώς η πρώτη καταγγέλλουσα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη ψυχολογικά. Μάλιστα λέγεται πως η ένταση της ήταν φανερή από τον εξωτερικό χώρο κιόλας, με εκείνη έτοιμη να καταρρεύσει.

H πρώτη καταγγέλλουσα κατά του Φιλιππίδη κατέρρευσε πριν τη δίκη

Τρέχοντας έφυγε ο Φιλιππίδης μετά τη λήξη της δίκης - Είδε τις κάμερες και...

Η μεγάλη η ημέρα για την συνέχεια της δίκης για το όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη έφτασε καθώς ο ίδιος κατέφθασε το πρωί της Δευτέρας 28/3 στο Μικτό ορκωτό δικαστήριο Αθηνών. Ο ηθοποιός με γκρι σακάκι είδαμε να είναι όντως φανερά αδυνατισμένος από την τελευταία του δημόσια έξοδο.

Η δίκη διεκόπη μια φορά καθώς η μάρτυρας από τις καταγγέλλουσες φορτίστηκε ψυχολογικά και χρειάστηκε λίγο χρόνο για να επανέλθει. Το σοκαριστικό ωστόσο είναι πως με τη λήξη της δίκης ο Φιλιππίδης με χειροπέδες στα χέρια «το έβαλε στα πόδια» θέλοντας με τον τρόπο αυτό να αποφύγει τις κάμερες.

Πέτρος Φιλιππίδης