Με στενό φόρεμα και φουσκωμένη κοιλίτσα - Φωτογραφία της Καγιά ανέβασε ο Ζούλιας από την εγκυμοσύνη

Τον έπιασε μια γλυκιά νοσταλγία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με στενό φόρεμα και φουσκωμένη κοιλίτσα - Φωτογραφία της Καγιά ανέβασε ο Ζούλιας από την εγκυμοσύνη

O Bασίλης Ζούλιας είναι ένας από τους κορυφαίου Έλληνες σχεδιαστές, του οποίου ρούχα και δη νυφικά φόρεσαν πολλές λαμπερές κυρίες και επιθυμούν να βάλουν άλλες τόσες. Μεταξύ των κορυφαίων ονομάτων που έχει συνεργαστεί φαίνεται να ξεχωρίζει ιδιαίτερα την Βίκυ Καγιά.

Η συμπάθεια αυτή έγινε ευρέως φανερή με ένα post του σχεδιαστή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία από την περίοδο εγκυμοσύνης του μοντέλου και αποκάλυψε τα χρόνια γνωριμίας τους.

Η φωτογραφία του Βασίλη Ζούλια με τη Βίκυ Καγιά έγκυο

«Με την αγαπημένη μου @vickykaya_ έγκυο και υπέροχη πριν από λίγα χρόνια….Γνωριστήκαμε για πρώτη φορά τον περασμένο αιώνα όταν ήταν μόλις 14…και αυτό ήταν! Αγάπη με την πρώτη ματιά!

Προφανώς έχω εμμονή με τη σαγηνευτική ομορφιά της και είμαι ακόμα κολλημένος», έγραφε ο Βασίλης Ζούλιας στο caption που συνόδευε τη φωτογραφία της.

Αστυνομία πήγε να την συλλάβει την Καγιά κατά την διάρκεια μιας φωτογράφισης με τον Ζούλια

Ο Βασίλης Ζούλιας μίλησε στην κάμερα του Happy Day και την Ελένη Μουστάκη και μέσα σε όλα αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό με την Βίκυ Καγιά, την οποία η αστυνομία πήγε να την συλλάβει κατά την διάρκεια μιας φωτογράφισης.

Ο δημοφιλής σχεδιαστής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω δει μοντέλα να κλαίνε από συμπεριφορές φωτογράφων. Ο κόσμος δεν μιλούσε μέχρι τώρα για την κακοποίηση, όσοι τα κάνουν αυτά είναι άρρωστοι. Είναι πολύ καλό αυτό που γίνεται τώρα, θα υπάρξει μια κάθαρση. Τα μοντέλα έχουν ανταγωνιστικές συμπεριφορές πάνω στην πασαρέλα, σπρωξίματα για το ποια θα είναι δίπλα στον σχεδιαστή.

Μοντέλο έπεσε από την πασαρέλα γιατί την έσπρωξε άλλο μοντέλο. Η πιο ακραία φωτογράφιση που έχω υποβάλλει τη Βίκυ Καγιά, στην αρχή της καριέρας της, ήταν στη Βουδαπέστη που την έβαλα να πιαστεί στην κουπαστή μιας γέφυρας από την έξω πλευρά και κάτω 40 μέτρα κενό. Πήγε και το έκανε και ήρθε η αστυνομία να τη συλλάβει γιατί νόμιζαν ότι πήγε να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας».

Ο Βασίλης Ζούλιας αμέσως μετά δήλωσε: «Έκανα εμφύτευση μαλλιών, ήταν επίπονη διαδικασία. Είμαι 57 ετών. Εδώ και 29 χρόνια επισκέπτομαι ψυχολόγο. Η καθημερινή μου ρουτίνα είναι: Πίνω τσάι, κάνω meditation 20 λεπτά, γράφω προσευχή ευχαριστιών και μετά βγαίνω από το σπίτι». Μιας και αναφέραμε την Βίκυ Καγιά, δείτε εδώ την εντυπωσιακή αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της!

Βασίλης Ζούλιας για Βίκυ Καγιά