Η απίστευτη έκπληξη της Αντελίνας για τα γενέθλια του Χάρη Βαρθακούρη - Άνοιξε την πόρτα και...

Είναι πάντα ανατρεπτική

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η απίστευτη έκπληξη της Αντελίνας για τα γενέθλια του Χάρη Βαρθακούρη - Άνοιξε την πόρτα και...

Ο Χάρης Βαρθακούρης θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα ευτυχής αφού βλέπουμε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagarm να δείχνει μερικές στιγμές ευτυχίας. Τα επαγγελματικά του σκίζουν, με την κυκλοφορία νέου τραγουδιού και η οικογένεια του είναι πολύ δεμένη.

Τα γενέθλια του είχε λοιπόν ο τραγουδιστής και η γυναίκα του Αντελίνα με τις κόρες του, του έκαναν μια μοναδική έκπληξη. Εκείνος άνοιξε απρόσμενα την πόρτα του σπιτιού και από τον πουθενά τον περίμεναν δεκάδες μπαλόνια και μια τούρτα, που αποτύπωνε πως είναι ένας super ήρωας για τις γυναίκες του σπιτιού του.

H έκπληξη της Αντελίνας για τα γενέθλια του Χάρη Βαρθακούρη

«“super” τούρτα, για τον «super μπαμπά», «super σύζυγο» και «super τραγουδιστή».

«Χρόνια μας πολλά έρωτά μου»

Ο Χάρης Βαρθακούρης είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media καθώς του αρέσει αρκετά να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του. Αυτή τη φορά επέλεξε να δημοσιεύσει διάφορες φωτογραφίες με αφορμή την 12η επέτειο γάμου του με την Αντελίνα Βαρθακούρη. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό έφυγε από την ζωή το αγαπημένο τους σκυλάκι.

Με αφορμή λοιπόν το συγκεκριμένο γεγονός δημοσίευσε την αναγγελία του γάμου του αλλά και αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον πολιτικό τους γάμου στην Κωνσταντινούπολη. Μάλιστα, στην λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ενώ σήμερα έχω γενέθλια, προτιμώ να γιορτάσω το γεγονός ότι πριν 12 χρόνια, 26 Μαρτίου του 2010, στην Κωνσταντινούπολη (έχοντας επηρεαστεί από την ταινία Πολίτικη Κουζίνα, αλλά κυρίως επειδή η Αντελίνα ήταν έγκυος τριών μηνών και ο γυναικολόγος δεν μας επέτρεψε να πάμε στη Eurodisney, επειδή δεν θα μπορούσε να ανεβεί σε κανένα τρενάκι κτλ),η γυναίκα μου κι εγώ, εντελώς οι δυο μας, παντρευτήκαμε. Άρα σήμερα γιορτάζουμε την δωδέκατη επέτειό μας

Εδώ βλέπετε την αγγελία του γάμου μας, που τη βάλαμε στην αθλητική εφημερίδα ΦΙΛΑΘΛΟΣ προκειμένου να περάσει (όσο γίνεται) απαρατήρητη! Υπολογίσαμε, βεβαίως, χωρίς τον ξενοδόχο (Νίκο Τσιλιπουνιδάκη) που μας περίμενε με κάμερα έξω από το προξενείο. Κανείς δεν γλύτωνε από το Star τότε! Χρόνια μας πολλά έρωτά μου. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. (Άντε και χρόνια ΜΟΥ πολλά, επί τη ευκαιρία)».