Ευχάριστα νέα για την Χάρις Αλεξίου - Μαθεύτηκε πως...

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευχάριστα νέα για την Χάρις Αλεξίου - Μαθεύτηκε πως...

Εξαιρετικά φαίνεται πως είναι τα νέα τόσο για τη Χάρις Αλεξίου όσο και για τη σειρά «Δάσκαλος» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην οποία συμμετέχει. Προς το παρόν η σειρά δεν έχει βγει στον αέρα, ωστόσο το κοινό ανυπομονεί για την επιστροφή του δημιουργού καθώς και για την πρώτη εμφάνιση της κορυφαίας ερμηνεύτριας σε σειρά.

Τι θα συμβεί με τη σειρά στην οποία συμμετέχει η Χάρις Αλεξίου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, η σειρά «Δάσκαλος» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, πρόκειται να ανοίξει τα φτερά του και εκτός συνόρων. Η πολυαναμενόμενη σειρά του Mega, πριν ακόμα βγει στον αέρα της εγχώριας τηλεόρασης, βάζει ψηλά τον πήχη και χτυπά την πόρτα σε μεγάλες διεθνείς πλατφόρμες όπως το Netflix, αλλά και σε άλλα μεγάλα στούντιο του εξωτερικού προκειμένου να αποκτήσει διεθνή διανομή.

Σύμφωνα με πληροοφρίες, ο «Δάσκαλος» θα ταξιδέψει την προσεχή εβδομάδα στις Κάννες, όπου θα διεξαχθεί το διεθνές τηλεοπτικό «παζάρι» MIPCOM, και θα παρουσιαστεί σε κολοσσούς της βιομηχανίας περιεχομένου για να προχωρήσει η πώληση των δικαιωμάτων του στη διεθνή αγορά.

Χάρις Αλεξίου δάσκαλος

Ήδη είναι έτοιμα τα πρώτα επεισόδια αλλά και πλούσιο υλικό με teaser και τρέιλερ μεταφρασμένα στα αγγλικά για την προώθηση του «Δασκάλου» (δείτε εδώ το trailer που κυκλοφορεί). Και ενώ τρέχει το διεθνές promo οριστικοποιήθηκε η απόφαση του Mega, να βγει στον αέρα η σειρά στις αρχές της προσεχούς σεζόν και να στηρίξει ως αιχμή του δόρατος το λανσάρισμα του νέου προγράμματος.

Έτσι κατάφερε να πείσει την Χάρις Αλεξίου ο Παπακαλιάτης

Με αφορμή την νέα σειρά στο MEGA που ετοιμάζει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, με τίτλο «Ο Δάσκαλος», ο ίδιος παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα.

Ο γνωστός ηθοποιός μέσα σε όλα, αναφέρθηκε σε μια από τις σπουδαίες πρωταγωνίστριες της σειράς, την Χαρούλα Αλεξίου, αποκαλύπτοντας πώς την έπεισε να πει το «ναι».

Πώς πήρες την απόφαση και είπες το «ναι» στο Mega;

«Το Mega μού έκανε μια πολύ ωραία πρόταση, όπου μου έδωσε τον χρόνο που ήθελα προκειμένου να αφηγηθώ την ιστορία μου χωρίς εκπτώσεις, χωρίς καθυστερήσεις και με απόλυτη εμπιστοσύνη και αμοιβαία εκτίμηση. Άρα ήταν η πιο γρήγορη και ξεκάθαρη επαγγελματική κίνηση που έχω κάνει ποτέ. Και πιστεύω ότι καλά έκανα. Είναι άψογοι επαγγελματίες».

Η Χαρούλα Αλεξίου ήρθε σε σένα ή εσύ πήγες σε εκείνη;

«Εγώ πήγα σε εκείνη. Της έδωσα να διαβάσει τα πρώτα τρία επεισόδια ελπίζοντας πως θα της αρέσει και τελικά είπε το «ναι». Έχω να σου πω ότι είναι εξαιρετική και σε αυτό -πιστεύω ότι θα κάνει μεγάλη επιτυχία σε αυτόν τον ρόλο. Και είναι τιμή μου που δέχτηκε».

Η Μαρία Καβογιάννη;

«Η Μαρία είναι αν θες το γούρι μου και είναι ευτυχία να δουλεύω μαζί της. Είναι καταπληκτική συνεργάτις και μια συγκλονιστική ηθοποιός. Η ιστορία της στη σειρά είναι η πιο σκληρή γιατί έχει να κάνει με την ενδοοικογενειακή βία και θέλει πολύ προσεκτικό και λεπτό χειρισμό. Και μαζί με τον Γιάννη Τσορτέκη έχουν ζωγραφίσει. Θα καταλάβεις όταν το δεις».

Χριστόφορος Παπακαλιάτης για την Χαρούλα Αλεξίου