Μητέρα έγινε για πρώτη φορά πρώην παίκτρια του The Voice - Οι τρυφερές φωτογραφίες

Ζει μόνιμα στο Λονδίνο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μητέρα έγινε για πρώτη φορά πρώην παίκτρια του The Voice - Οι τρυφερές φωτογραφίες

Ήταν το 2014, όταν πρωτογνωρίσαμε την Αρετή Κοσμίδου, η οποία είχε κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό του The Voice με τη φωνή της. Το 16χρονο κορίτσι είχε κάνει την εμφάνισή της τότε και είχε μπει στην ομάδα του Μιχάλη των Stavento (δείτε εδώ την αντίδραση του με τη φωνή διαγωνιζόμενου στο X-Factor) και έκτοτε δεν εμφανίστηκε ξανά στα φώτα της δημοσιότητας.

Τι κάνει σήμερα η Αρετή Κοσμίδου;

«Δεν ξεχνάω ποτέ από που ξεκίνησα όμως δεν είμαι σίγουρη για το αν θα παρότρυνα κάποιον να πάρει μέρος σε ένα οποιοδήποτε talent show» είχε δηλώσει το 2015, και σήμερα οκτώ χρόνια μετά, η Αρετή Κοσμίδου ζει μόνιμα στο Λονδίνο, έχοντας μετακομίσει από την Αλεξανδρούπολη.

Η νεαρή κοπέλα έχει γνωρίσει τον έρωτα και πρόσφατα έγινε και μητέρα για πρώτη φορά δείχνοντας μας πόσο ευτυχισμένη είναι με το μωρό της.

Η Αρετή Κοσμίδου και το μωρό

Η φωτογραφία της λίγο πριν γεννήσει...

Η Αρετή Κοσμίδου έγινε για πρώτη φορά μητέρα

Υποψήφια αποστόμωσε τον Μιχάλη Κουϊνέλη και τον άφησε άναυδο

Μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA και το μουσικό show «X-Factor», ο ανταγωνισμός φαίνεται να "φουντώνει" ολοένα και περισσότερο μιας και έχουμε δει αρκετούς διαγωνιζόμενους να έχουν εκπλήξει ευχάριστα την κριτική επιτροπή.

Είδαμε την Μαριλένα Ξανθούλη στην σκηνή του show όπου μετά το τέλος της ερμηνείας της, οι κριτές δεν ενθουσιάστηκαν με τη φωνή της, κάτι που θέλησαν να εκφράσουν με ατάκες. Ωστόσο, η τοποθέτηση του Μιχάλη Κουϊνέλη μάλλον την έκανε να αντιδράσει.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Κουϊνέλης τη ρώτησε: «Πέρασες καλά; Το ευχαριστήθηκες; Και τι σημασία έχουμε όλοι εμείς; Έχει καμία σημασία τι θα πω εγώ;». Με εκείνη να απαντάει «Εσείς, κύριε Μιχάλη, όχι, αλλά ο κύριος Στέλιος ναι, έχει σημασία».