«Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στα...» - Η Σοφία Βόσσου αποκαλύπτει

«Στο λεωφορείο κιόλας μαζί με την μαμά μου»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στα...» - Η Σοφία Βόσσου αποκαλύπτει

Η Σοφία Βόσσου ταλαντούχα τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο bullying που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή της αλλά στη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε σε μικρή ηλικία και δεν ήξερε πως να αντιδράσει.

Με αφορμή τις δηλώσεις της, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να μοιραστεί και αυτή μια δική της εμπειρία.

Η αποκάλυψη της Σοφίας Βόσσου για τη σεξουαλική παρενόχληση

«Είχα δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στα 10 μου στο λεωφορείο κιόλας μαζί με την μαμά μου, ένας από αυτούς που ακουμπάνε και δεν ήξερα. Κατεβαίνω, το βλέπει η μάνα μου, ταράχτηκε, τι να μου πει κι εμένα η γυναίκα», ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ακόμη μία παρενόχληση που έγινε έξω από το σπίτι της.

«Ο άνθρωπος που παρενόχλησε την κόρη μου είναι τώρα...» - Αποκάλυψη βόμβα από τη Δήμητρα Παπαδήμα

Δεν μασάει ποτέ τα λόγια της, και θα πει πάντα ότι σκέφτεται. Σε μία πολύ προσωπική εξομολόγηση θα προχωρήσει η Δήμητρα Παπαδήμα στην εκπομπή Μαμά-δες, η οποία θα μεταδοθεί το Σάββατο 5 Μαρτίου στις 17:00 στην ΕΡΤ. Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει την παρενόχληση που δέχτηκε η κόρη της από γνωστό πρωταγωνιστή.

Απόσπασμα από την εξομολόγηση, προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 4/3 στο Πάμε Δανάη, και όπως είναι φυσιολογικό αναρωτιόμαστε όλοι πλέον πότε επιτέλους θα σταματήσουν να γίνονται τέτοια πράγματα στην κοινωνία.

«Πιστεύω ότι μια μάνα έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει από τη στιγμή που το παιδί της δέχεται παρενόχληση. Μου έχει τύχει κάτι. Με πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας αναστατωμένη και μου λέει ότι της έκαναν έτσι στην τιράντα του σουτιέν. «Μαμά με ενόχλησε πάρα πολύ», μου λέει και έκλαιγε.

Ήμουν στο κρεβάτι και έπινα καφέ. Σηκώθηκα έτσι όπως ήμουν, μπήκα στο αυτοκίνητο και κατέβηκα κάτω. Στον δρόμο άρχισε να με παίρνει τηλέφωνο στο κινητό γιατί θα γινόταν ο χαμός και τελικά έβαλε τον Γιάννη να με ηρεμήσει. Και αυτός ο άνθρωπος αυτή τη στιγμή είναι πρωταγωνιστής», ανέφερε η Δήμητρα Παπαδήμα.