Οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν - Γιατί ονόμασε η Χάρις Αλεξίου τον γιο της Μάνο

Η ιστορία από το παρελθόν της τραγουδίστριας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν - Γιατί ονόμασε η Χάρις Αλεξίου τον γιο της Μάνο

Η Χάρις Αλεξίου ανήκει στη λίστα των celebrities που έχουν πάρει τη μεγάλη απόφαση να υιοθετήσουν παιδί (δείτε εδώ ποιοι άλλοι το έχουν κάνει). Η αγάπη που έχει για τον γιό της, Μάνο είναι αξιοσημείωτη, ενώ και ο ίδιος λατρεύει τη μαμά του.

«Δεν με ένοιαζε ποτέ το ότι είμαι υιοθετημένος. Είχα τόση αγάπη, γιατί ν’ αναρωτηθώ; Αυτό δεν είναι το ζητούμενο σε μία οικογένεια; Να νιώθεις ότι σε αγαπούν οι γονείς σου, σε αποδέχονται και αυτό που έχεις είναι πραγματική οικογένεια», είχε αναφέρει παλαιότερα στο περιοδικό People ο 38χρονος σήμερα, Μάνος.

«Είχα έναν και μοναδικό φόβο όταν υιοθέτησα το παιδί μου, εάν θα είμαι ικανή να το αγαπήσω. Αν θα είμαι αντάξια αυτού του παιδιού. Γιατί παίρνεις ένα πλασματάκι, ένα μωρό που γεννιέται κι έχεις όλη την ευθύνη να το μεγαλώσεις και να του δώσεις μια σωστή ζωή κι έναν σωστό κόσμο. Όσο κι αν δεν ξέρουμε τι είναι το σωστό. Εκεί είναι που υπάρχει πάντα η αμφιβολία, αν εμείς ως γονείς πράττουμε σωστά και όχι επειδή το παιδί το υιοθετήσαμε ή το γεννήσαμε» είχε αναφέρει η γνωστή τραγουδίστρια για την υιοθεσία.

Γιατί πήρε το όνομα Μάνος ο γιος της Χάρις Αλεξίου

Ο λόγος που ο γιος της πήρε το όνομα Μάνος είναι πολύ απλός αν αναλογιστεί κανείς το παρελθόν της τραγουδίστριας, ωστόσο πολύ τον αγνοούν.

Χάρις Αλεξίου γιός

Η Χάρις Αλεξίου είχε συνεργαστεί και έτρεφε μεγάλη αγάπη για τον σπουδαίο Μάνο Λοΐζο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 45 ετών. Έτσι για να τον τιμήσει έδωσε το όνομα του στον γιο της.

Μάλιστα ήταν τέτοια η αγάπη που οι δύο καλλιτέχνες είχαν μεταξύ τους, που κάποια στιγμή ο Μάνος Λοΐζος είχε δηλώσει για εκείνη: «Κουβαλάει μέσα της την παράδοση. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι αυτή η τραγουδίστρια είναι η Ελλάδα. Έχει μέσα της τους ελληνικούς δρόμους. Το χρώμα».

Πρώην σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού ήταν ζευγάρι με το γιο της Χάρις Αλεξίου

Αν ψάξεις καλά στο διαδίκτυο βρίσκεις τα πάντα, ειδικά για τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz! Κάπως έτσι λοιπόν βρήκαμε πως ο γιος της Χάρις Αλεξίου διατηρούσε σχέση με πρώην σύντροφο του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Δημοσιεύματα τους ήθελαν μαζί το μακρινό 2013 και μάλιστα μιλούσαν και για γάμο. Δείτε εδώ.