Αποκάλυψε για πρώτη φορά πως είναι gay - Η εξομολόγηση γνωστού Έλληνα τραγουδιστή

«Κάτι δεν πήγαινε καλά με εμένα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκάλυψε για πρώτη φορά πως είναι gay - Η εξομολόγηση γνωστού Έλληνα τραγουδιστή

Ο Γιώργος Περρής μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό People και έκανε μεγάλες αποκαλύψεις. Εκφράστηκε ανοιχτά για την σεξουαλικότητά του, αποκαλύπτοντας σε όλους πλέον πως είναι ομοφυλόφιλος, μεγαλώνοντας την λίστα με όσους διάσημους το έχουν παραδεχτεί δημόσια.

Ο ίδιος ανέφερε πως πλέον είναι ανακουφισμένος που μπορεί να μιλήσει γι' αυτό δημόσια, καθώς παρόλο που στην προσωπική του ζωή δεν είχε ποτέ πρόβλημα με αυτό, στον επαγγελματικό του χώρο δέχτηκε πιέσεις στο παρελθόν για να παραμείνει αυτό το κομμάτι της ζωής του κρυφό.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Περρή για την ομοφυλοφιλία

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής ανέφερε: «Ποτέ δεν έκρυψα τη ζωή μου. Πάντα ζούσα όπως ήθελα, απλώς δεν είχα το θάρρος να μιλήσω γι' αυτό δημόσια. Είμαι ανακουφισμένος, είμαι χαρούμενος και είμαι περήφανος για τον εαυτό μου που μπορώ να το κάνω αυτό».

«Μεγάλωσα πιστεύοντας ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με μένα γιατί, τότε, όταν ήσουν παιδί στη δεκαετία του '80 ή του '90, πίστευες ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με σένα. Τότε, οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν πάντα λέξεις όπως «ανεκτικός» ή «ανοιχτόμυαλος» και πάντα μισούσα αυτούς τους όρους γιατί νομίζω ότι κρύβουν μια περιφρόνηση. Υπάρχει περιφρόνηση σε αυτό. Δεν θέλω να με ανέχεσαι. Θέλω να με αποδεχτείς γιατί είμαστε 100 τοις εκατό ίσοι. Μεγάλωσα σε μια κοινωνία όπου δεν μπορούσες να δεις την κανονικότητα μιας γκέι σχέσης. Δεν ήταν στην τηλεόραση. Δεν ήταν στα μέσα ενημέρωσης. Δεν ήταν μέρος οποιασδήποτε συζήτησης», δήλωσε στη συνέχεια.

Έπειτα, ο τραγουδιστής εξήγησε: «Η πρώτη μου εμπειρία με ένα δημόσιο πρόσωπο που έκανε coming out ήταν ο Τζορτζ Μάικλ. Ήμουν 15 χρονών εκείνη την εποχή και για μένα, αυτό ήταν σαν αποκάλυψη γιατί ποτέ δεν είχα καν σκεφτεί ότι ήταν δυνατό. Δεν ήξερα ότι μπορείς να έχεις έναν σούπερ σταρ που ήταν ένας εξαιρετικά ταλαντούχος και απίστευτος καλλιτέχνης και ένας όμορφος άντρας και τα πάντα και ήταν ομοφυλόφιλος και ζούσε μια κανονική ζωή. Μου πήρε λίγο χρόνο για να το αποδεχτώ».

Όταν μίλησε για την ανακοίνωσή του στην οικογένειά του και στον προσωπικό του κύκλο, είπε: «Υπήρξε μια μικρή αντίδραση, αλλά όλοι ήταν καλά και όλοι το δέχτηκαν».

Όσον αναφορά, όμως τον καλλιτεχνικό χώρο, πρόσθεσε: «Αν και στην ιδιωτική μου ζωή δεν κρυβόμουν πια καθόλου, ως τραγουδιστής, ως δημόσιο πρόσωπο, είχε κόστος για μένα γιατί υπήρχε ένα μέρος του εαυτού μου που ήθελε να μιλήσει για αυτό. Πολλοί άνθρωποι μου έλεγαν: "Δεν πρέπει να βγαίνεις", "Δεν πρέπει να μιλάς για αυτό δημόσια", "Θα καταστρέψει την καριέρα σου". Σήμερα δεν έχω τίποτα να κρύψω».

Είναι ομοφυλόφιλοι: Σαμαράς, Συγγελάκης, Σεργουλόπουλος και 6 ακόμα διάσημοι Έλληνες

Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι Έλληνες που έχουν αποδείξει πόσο ακομπλεξάριστοι είναι αφού παραδεχθεί δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλοι αγνοώντας τις κριτικές που δυστυχώς ακόμα υπάρχουν. Η αλήθεια είναι πως όσα χρόνια και αν περάσουν θα παραμένει ταμπού θέμα η ομοφυλοφιλία...

Δεν είναι λίγοι οι επώνυμοι που δεν διστάζουν να ομολογήσουν την διαφορετικότητα τους, αφού φαίνεται οι ίδιοι να τα έχουν βρει με τον εαυτό τους και αυτό είναι προς τιμή τους.

Έλληνες διάσημοι ομοφυλόφιλοι

Η... ερωτική ταυτότητα του Γρηγόρη Βαλλιανάτου δε χρειάζεται συστάσεις, καθώς καθημερινά παλεύει για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων και τώρα βρίσκεται στα δικαστήρια με τον Αλέξη Κούγια. Στο παρελθόν μάλιστα έχει υπάρξει Πρόεδρος των Ελλήνων Ομοφυλοφίλων.

ομοφυλόφιλοι ηθοποιοί

Ανοιχτά έχει μιλήσει για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και ο Κωνσταντίνος Γιάνναρης, ο γνωστός Έλληνας σκηνοθέτης. «Ήμουν 13 όταν συνειδητοποίησα την ομοφυλοφιλία μου», αποκάλυψε σε συνέντευξη του.

ομοφυλόφιλοι διάσημοι

Το μοντέλο και επί δύο χρόνια συνεργάτης του Μάκη Τσέλιου, Δαυίδ Σαμαράς και ο σύντροφός του Τζίμι Φάρελ, παντρεύτηκαν και έκαναν γνωστή την είδηση μέσω facebook.

ομοφυλόφιλοι διάσημοι Έλληνες

Ο Φώτης Σπύρου όχι μόνο έχει αποκαλύψει πως είναι gay, αλλά σύντομα θα παντρευτεί και τον νεαρό αγαπημένο του και θα υιοθετήσουν και παιδί!

ομοφυλόφιλοι τραγουδιστές

O Φώτης Σεργουλόπουλος έχει μιλήσει ουκ ολίγες φορές ανοιχτά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Μάλιστα στο παρελθόν είχε αναφέρει στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου στον Αντ1: «Για την προσωπική μου ζωή έχω πάρει ένα δρόμο, ποτέ δεν ήθελα να πω ψέματα. Είχα συντρόφους στο παρελθόν, πάρα πολύ καλούς, τους αγαπούσα…

ομοφυλόφιλοι σεργουλόπουλος

O δημοσιογράφος Τάσος Θεοδωρόπουλος, που έχει φύγει από τη ζωή, είχε ουκ ολίγες φορές αποκαλύψει πως ήταν ομοφυλόφιλος, ενώ δεν δίστασε να εξομολογηθεί πως ήταν φορέας του Aids.

ομοφυλόφιλοι διάσημα ζευγάρια

Ο Γιώργος Μαρίνος ίσως να ήταν ο πρώτος διάσημος Έλληνας που μίλησε δημοσίως για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Γι’ αυτό και έχει δηλώσει σε συνέντευξή του πως πιστεύει ότι η δική του αποκάλυψη άλλαξε κατά πολύ τη στάση των Ελλήνων στο θέμα της ομοφυλοφιλίας.

ομοφυλόφιλοι σύντροφοι

Ο Θεόδωρος Ανδρεάδης Συγγελάκης, ο γνωστός τηλεοπτικός ανταποκριτής, έκανε το δικό του «coming out» πριν λίγα χρόνια με αφορμή την αυτοκτονία ενός 21χρονου ομοφυλόφιλου φοιτητή.

ομοφυλόφιλοι δημοσιογραφοι

Ο αγαπημένος συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ έχει παντρευτεί τον σύντροφό του στη Νέα Υόρκη και προσφατα υπέγραψαν και σύμφωνο συμβίωσης.

ομοφυλόφιλοι