Αγνώριστη και κούκλα η "Λίλα" από το «Άκρως Οικογενειακόν» - Έγινε πρώτη φορά μανούλα

Θα πάθετε πλάκα!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αγνώριστη και κούκλα η

Η σειρά «Άκρως Οικογενειακόν» μπορεί να προβλήθηκε για πρώτη φορά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 πριν από 21 χρόνια, ωστόσο παραμένει μια από τις πιο αγαπημένες στο τηλεοπτικό κοινό καθώς αρκετοί ηθοποιοί είχαν "κεντρίσει" το ενδιαφέρον. (Δείτε εδώ τον λόγο που δεν είδαμε ποτέ την τρίτη σεζόν)

Μεταξύ άλλων ήταν και η Λίλα την οποία την είδαμε για πρώτη φορά στην δεύτερη τηλεοπτική σεζόν όπου υποδύθηκε την τηλεοπτική κόρη του Γιάννη Μπέζου και την Ναταλίας Τσαλίκη. Η "Λίλα" ή κοινώς Μαρία Γαλετσά πλέον είναι αγνώριστη και πιο κούκλα από ποτέ καθώς δεν θυμίζει σχεδόν σε τίποτα το κοριτσάκι της σειράς.

Μάλιστα, η ίδια έχει βρει τον έρωτα της ζωής της στα μάτια του αγαπημένου της, με τον οποίο μάλιστα παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2020. Να τονίσουμε πως η ίδια έφερε στον κόσμο πριν από λίγο καιρό ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Άλλος άνθρωπος η Λίλα από το Άκρως Οικογενειακόν

Άλλος άνθρωπος η 'Λίλα'

Άκρως οικογνειακόν - Ψηλή και πιο όμορφη από ποτέ η Λίλα

Πώς είναι σήμερα η Λίλα

Η Λίλα από το Άκρως Οικογενειακόν

Άκρως Οικογενειακόν

Σήμερα έχει τη δική της οικογένεια - Αγνώριστη η «Ντίνα» από το Άκρως Οικογενειακόν

Η Ντίνα, η σέξι συμμαθήτρια του Ερμή και την Αφροδίτης την οποία ο πρώτος είχε ερωτευτεί τρελά και η οποία φλέρταρε ασυστόλως με όποιο αρσενικό της κινούσε το ενδιαφέρον, κέρδισε τότε τα ανδρικά βλέμματα και δικαίως.

Ξανθιά με πράσινα μάτια και κάτι περισσότερο από όμορφη, κανείς δεν την ξέχασε.

Πώς είναι, όμως, σήμερα, 17 χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου, η ηθοποιός που την υποδύθηκε;

Η Αίγλη Κοντονίκου έχει πλέον προσθέσει το επίθετο «Χαρίση» στο όνομά της, έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια και απέχει τηλεοπτικά αρκετά χρόνια. Όσο για την εμφάνισή της; Μπορεί να άλλαξε πολύ, παραμένει όμως πολύ όμορφη. Σήμερα, δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο Γιάννης Μπέζος. Κι αυτή, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια τεράστια αλλαγή σε έναν ηθοποιό της επιτυχημένης σειράς… δείτε πώς είναι σήμερα στο Athensmagazine.gr