Η topless φωτογραφία της "Φίφης" από το "Ευτυχισμένοι Μαζί" - Η Εύη Δαέλη είναι άκρως αποκαλυπτική

Κούκλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η topless φωτογραφία της

Η Εύη Δαέλη έγινε γνωστή μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά Ευτυχισμένοι Μαζί, υποδυόμενη την Φίφη, ρόλος που την έχει στιγματίσει και την εκνευρίζει όταν ο κόσμος την αναγνωρίζει μόνο με το όνομα αυτού. Στη σειρά ήταν το μικρότερο κορίτσι της οικογένειας, η οποία είχε κόντρα με τον αδερφό της Θανάση, αν και κατά βάθος ταίριαζαν πολύ.

Σήμερα, το μικρό αυτό κορίτσι έχει μεγαλώσει και είναι πλέον μία εντυπωσιακή γυναίκα που τραβάει τα βλέμματα για όλους τους σωστούς λόγους, ενώ έχει παίξει και σε διάφορες σειρές μετά από την συγκεκριμένη.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας δείχνει συχνά πτυχές τους εαυτού της και της ζωής της κάνοντας φανερή ακόμη περισσότερο της αλλαγή αυτή. Δεν διστάζει να τσαλακωθεί, αλλά δεν συνηθίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις και τις εμφανίσεις της.

Η φωτογραφία της Φίφης από το Ευτυχισμένοι Μαζί στο Instagram

Παίρνοντας, όμως, ως αφορμή τον ηλιόλουστο καιρό των ημερών, η ηθοποιός αποφάσισε να κάνει τις πρώτες της βουτιές στη θάλλασα και μοιράστηκε τη στιγμή αυτή στο προφίλ της με μία topless φωτογραφία. Ποζάρει ανέμελη μπροστά από την θάλασσα, ενώ ο φακός την τραβάει καθώς μπαίνει για να κολυμπήσει. Η φωτογραφία αποπνέει, μάλιστα, μία χαλαρότητα και ηρεμία.

Μπαμπάς με ενός έτους μωρό - Έτσι είναι σήμερα ο Θανάσης από το Ευτυχισμένοι Μαζί

Μια τελείως διαφορετική ζωή έχει σήμερα ο Θανάσης από το Ευτυχισμένοι μαζί, ο οποίος ωστόσο εδώ και αρκετά χρόνια έχει χαθεί από τον χώρο της τηλεόρασης. Ο Άρης Τσάπης ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς ρόλους στην κωμωδία του MEGA και παρόλο που η σειρά προβλήθηκε το 2009, μέχρι και σήμερα έχουν μείνει μερικές από τις ατάκες του στη σειρά.

Ο ίδιος πλέον όμως είναι σύζυγος της αγαπημένης του, Ειρήνης, αλλά και μπαμπάς του ενός έτους παιδιού τους. Ο Άρης έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια και φαίνεται πως πράγματι είναι «Ευτυχισμένοι Μαζί».