Έγινε viral η αδερφή του Mad Clip - Τι συνέβη;

Πριν από λίγο κυκλοφόρησε...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έγινε viral η αδερφή του Mad Clip - Τι συνέβη;

Ο Mad Clip έφυγε από τη ζωή λίγο καιρό πριν και πίσω του έμεινε η οικογένειά του η οποία έζησε και συνεχίζει να ζει τραγικές στιγμές μετά από τον χαμό του 34χρονου. Η αδερφή του τραγουδιστή, η Άσπα, όμως, προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της και όπως είδαμε, είχε ανεβάσει το tik tok ένα τραγούδι της και έγινε αμέσως viral, βαδίζοντας στα χνάρια του τράπερ.

"Στάχτη" - Το τραγούδι της αδερφής του Mad Clip

Το τραγούδι αυτό κυκλοφόρησε λίγες ώρες πριν, με τίτλο "Στάχτη" από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company και αποτελεί τη νέα μεγάλη επιτυχία των ημερών. Ο λαϊκός ήχος συνοδεύεται από ένα πανέμορφο music video σε σκηνοθεσία του Άλεξ Κωνσταντινίδη, ενώ τους στίχους και την μουσική υπογράφει ο Γιώργος Καλογεράκος, ο οποίος συνυπογράφει και το hit των τελευταίων μηνών «Αμαρτίες» της πρωτοεμφανιζόμενης Αναστασίας.

Mad Clip: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία που κυκλοφορεί το τελευταίο του album

Σαν "βόμβα" είχε σκάσει η είδηση πριν από έξι μήνες σχεδόν πως ο Mad Clip έφυγε από την ζωή μετά από το θανατηφόρο τροχαίο που είχε στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης σε ηλικία μόλις 34 ετών. Όπως ήταν λογικό τόσο η οικογένειά του όσο και ο καλλιτεχνικός χώρος βυθίστηκε στην θλίψη.

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες ανακοινώθηκε από τους συνεργάτες του και την οικογένειά του πως ο τελευταίος δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει με τον τίτλο Money And Drugs Can’t Live In Poverty", τη φράση δηλαδή από την οποία πήρε το καλλιτεχνικό του όνομα, κυκλοφορεί σύντομα.

Μάλιστα, ο δίσκος όπως έχει γίνει γνωστό θα είναι διαθέσιμος στις 29 Απριλίου και θα περιλαμβάνει κάποια από τα κομμάτια που ο Mad Clip είχε ολοκληρώσει πριν το τραγικό δυστύχημα.

Mad Clip - Ανάρτηση

TAGS