Πόλεμος Ουκρανία: Πλήθος επωνύμων στην συναυλία Ειρήνης στα Προπύλαια

Δόθηκε ένα ηχηρό μήνυμα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πόλεμος Ουκρανία: Πλήθος επωνύμων στην συναυλία Ειρήνης στα Προπύλαια

Το βράδυ της Τετάρτης 29/3 πραγματοποιήθηκε στα Προπύλαια μια συγκλονιστική συναυλία ειρήνης μεταδίδοντας δυνατά το αντιρατσιστικό μήνυμα. Πλήθος κόσμου βρέθηκε να απολαύσει την συγκινητική αυτή κίνηση, μεταξύ των οποίων και σπουδαίοι Έλληνες καλλιτέχνες.

Τις φωνές του ένωσε το κοινό με μοναδικές φωνές όπως Φοίβος Δεληβοριάς, Τάνια Τσανακλίδου, Νεφέλη Φασούλη, Νατάσσα Μποφίλιου και άλλοι. Η οδός Πανεπιστημίου έδωσε ένα ηχηρό μήνυμα, πως οι τραγικές ειδήσεις με τις εκρήξεις και τα θύματα στην Ουκρανία πρέπει να σταματήσουν άμεσα και αυτό είναι πολύ ευχάριστο από τη μεριά της χώρας μιας και δεν γίνεται πρώτη φορά.

Φωτογραφίες από τη συναυλία Ειρήνης στα Προπύλαια

Μποφίλιου συναυλία για Ουκρανία
Συναυλία Ειρήνης

Μανώλης Μιτσιάς

Τηλεμαραθώνιος με λαμπερούς καλλιτέχνες για την Ουκρανία - Παρουσιάζουν Μόρφη και Πορτοκάλογλου

Η Ρένα Μόρφη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου αποτελούν ένα πολύ επιτυχημένο δίδυμο, που από τραγουδιστές βρέθηκαν να παρουσιάζουν την πολύ αγαπημένη στο κοινό εκπομπή, το Μουσικό Κουτί. Μια ωραία ιδέα γεννήθηκε μιας και οι δύο έχουν απήχηση στον κόσμο και έγινε γνωστή μέσα από την ΕΡΤ1.

Πιο αναλυτικά, το τηλεοπτικό ζευγάρι ετοιμάζει τηλεμαραθώνιο για την Ουκρανία και για όσους χρειάζονται βοήθεια στην εμπόλεμη ζώνη.

Σπουδαίους καλλιτέχνες πρόκειται να δούμε να τραγουδούν με την πρόθεση είναι άκρως αλτρουιστική και τον Πορτοκάλογλου να βρίσκει λίγο παραπάνω νόημα στο ρόλο της παρουσίασης, αφού έχει μιλήσει ανοιχτά για το κομμάτι αυτό.

Τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2022 στις 22:00 το "Μουσικό Κουτί" θα μεταδοθεί εκτάκτως και οι παρουσιαστές της εκπομπής θα φιλοξενήσουν περισσότερους από 45 αγαπημένους Έλληνες συνθέτες και ερμηνευτές που θα ενώσουν τις φωνές τους για να στηρίξουν τους συνανθρώπους μας που υπομένουν τους συνεχείς βομβαρδισμούς ή αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους.