Εκείνη 36 και εκείνος... - Η διαφορά ηλικίας της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου με τον Πάνο Βλάχο

Παραμένουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκείνη 36 και εκείνος... - Η διαφορά ηλικίας της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου με τον Πάνο Βλάχο

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Οι δυο τους αγαπήθηκαν όσο τίποτα άλλο από τους τηλεθεατές του ALPHA καθώς στην αρχή τους γνωρίσαμε μέσα από την σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» ως τηλεοπτικό ζευγάρι όπου λίγο αργότερα έμελλε να τους δούμε και μαζί.

Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή καθώς λίγες είναι οι φορές που τους έχουμε δει να μιλούν δημοσίως για την σχέση τους.

Πάνος Βλάχος - Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Η πραγματική ηλικία ανάμεσα στην Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και τον Πάνο Βλάχο

Το αγαπημένο ζευγάρι αδιαμφισβήτητα έχει ταιριάξει αρκετά όπου ακόμη και οι ηλικίες τους είναι κοντινές. Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τριανταγυλλίδου γεννήθηκε στις 18 Οκτωβρίου του 1985 καθώς είναι 36 ετών ενώ από την άλλη, ο Πάνος Βλάχος γεννήθηκε στις 10 Μαρτίου του 1985 όπου είναι 37 ετών.

Το σπάνιο κοινό στιγμιότυπο με τον Πάνο Βλάχο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αποφάσισε να κάνει μία σπάνια ανάρτηση στην οποία ποζάρει μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο, Πάνο Βλάχο σε μία από τις εξορμήσεις τους.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια ωστόσο η αλήθεια είναι πως οι αναρτήσεις που τους βλέπουμε και τους δύο μαζί δεν είναι και τόσο συχνές.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου με τον Πάνο Βλάχο

«We went chasing waterfalls.. #expoler #travel #nature #yosemite #yosemitenationalpark #waterfalls #hike #intothewoods #mountainstories #memories #τοδαγκωσαμεανοιξιατικα”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.