Κλασικό σπίτι ελληνίδας μάνας - Η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει το πατρικό της

Δείτε τις φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κλασικό σπίτι ελληνίδας μάνας - Η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει το πατρικό της

Η Ιωάννα Τούνη, λίγες μέρες μετά τα "εγκεφαλικά" που μοίρασε με την ανάρτησή της, αποκάλυψε πως τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στο πατρικό της, δίπλα στη μητέρα της και την βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έδειξε στο κοινό της την διακόσμηση που έχει επιλέξει η μαμά της, ενώ θύμισε σε όλους το δωμάτιο από όπου ξεκίνησαν όλα.

Φωτογραφίες από το πατρικό της Ιωάννας Τούνη

Συγκεκριμένα, η influencer έδειξε τις εικόνες της Παναγίας και κάποιων Αγίων που η μαμά της έχει κρεμάσει στον τοίχο του σπιτιού της, κάτι που η ίδια δεν εγκρίνει.

Η διακόσμηση στο πατρικό της Ιωάννας Τούνη

Το ποστ αυτό, μάλιστα, ξεσήκωσε τις αντιδράσεις του κοινού οι οποίοι θεώρησαν ότι κοροϊδεύει τα εικονίσματα και θεώρησαν πως το story σχετίζεται με τις απόψεις της για την θρησκεία, κάτι που αμέσως έσπευσε να διαψεύσει και να εξηγήσει ότι δεν ισχύει. Τόνισε, επίσης, πως ήθελε απλά να δείξει ότι τέτοιες εικόνες συνήθως χαρακτηρίζουν το σπίτι κάθε ελληνίδας μάνας.

Όσον αφορά το παιδικό της δωμάτιο, μας έδειξε πως το είχε διακοσμήσει όταν ακόμη ζούσε εκεί και ρώτησε τον κόσμο που την παρακολουθεί αν το θυμάται, διότι εκεί ξεκίνησε να ανεβάζει τις πρώτες φωτογραφίες που την έκαναν διάσημη.

Το παιδικό δωμάτιο της Ιωάννας Τούνη

«Εξυπνάκηδες όλοι...» - Χαμός ξανά στο Instagram με τα βίντεο της influencer

Η ζωή της Ιωάννας Τούνη είναι σίγουρα μια περιπέτεια αφού τα ταξίδια είναι κάτι που χαρακτηρίζουν τη ζωή της τον τελευταίο καιρό. Το μοντέλο έχει βάση την Θεσσαλονίκη αφού εκεί μεγάλωσε και εκεί διατηρεί την εταιρεία της, όμως ο έρωτας της για τον Αλεξάνδρου την φέρνει συνέχεια στην Αθήνα.

Η Ιωάννα θέλησε να πετάξει χαρταετό μαζί με το αγόρι της και μετά να επιστρέψει στην πόλη της. Δυστυχώς κατά την αναχώρηση της, την περίμενε μια σχετική ταλαιπωρία, αφού φτάνοντας στο Ελευθέριος Βενιζέλος ξέχασε το πορτοφόλι της στο σπίτι του Δημήτρη. Έτσι λοιπόν γύρισε πάλι πίσω και έκλεισε εκ νέου πτήση. Φαίνεται πως ο έρωτας έχει πάρει τα μυαλά της Τούνη για τα καλά!

Όλα καλά εν τέλει, αφού τα κατάφερε και έφτασε στον προορισμό της, ωστόσο όπως πολλές φορές δέχτηκε περίεργα σχόλια για όλο αυτό που της συνέβη και η ίδια έτρεξε να απαντήσει!

Ιωάννα Τούνη στο αεροδρόμιο