Μαρία Κορινθίου: «Ήμουν αγριεμένη, αισθανόμουν θυμό...» - Αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Αϊβάζη

«Σε σημείο που ο Γιάννης...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαρία Κορινθίου: «Ήμουν αγριεμένη, αισθανόμουν θυμό...» - Αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Αϊβάζη

Η Μαρία Κορινθίου έκανε δηλώσεις την Τετάρτη 30/3 στο Ποιος είναι πρωινιάτικα και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε για τις διακυμάνσεις της ψυχολογίας της αλλά και για τη σχέση της με τον Γιάννη Αϊβάζη. Η ηθοποιός έκανε γνωστό κάτι το οποίο δεν είχε ξανά αναφέρει, πως το καλοκαίρι του 21' η διάθεση της για άγνωστους λόγους ήταν πεσμένη.

Ο άντρας της είναι αποδεδειγμένα στο πλάι της και έτσι έγινε και την περίοδο αυτή, παρ΄ όλα αυτά αποκάλυψε πως συχνά χειρίζονται τις καταστάσεις με διαφορετικό τρόπο. Τα καυγαδάκια λοιπόν δε λείπουν μεταξύ τους, η Μαρία όμως είναι πάντα η ψύχραιμη της σχέσης τους.

Oι δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου για την κακή της ψυχολογική κατάσταση

«Το καλοκαίρι ήμουν λίγο αγριεμένη. Δεν ήταν κάτι συγκεκριμένο, ήμουν αγριεμένη. Δεν αισθανόμουν καλά, αισθανόμουν θυμό… Πλέον μπήκα στη διαδικασία να το χαλιναγωγήσω, να το ισορροπήσω. Για την ψυχούλα μου πιο πολύ. Με ότι τρέφουμε την ψυχή μας, αυτό βγαίνει και προς τα έξω. Δεν είναι μόνο τα κιλά ή οτιδήποτε. Είναι και αυτό που αισθανόμαστε…

Ό,τι κουβαλάμε και ότι είμαστε προέρχεται από την παιδική μας ηλικία. Όλοι μας. Ό,τι κλειδώνουμε είναι συγκεκριμένες πεποιθήσεις που έχουμε από την παιδική μας ηλικία… Ήμουν πολύ σκληρή με τον εαυτό μου» είπε η Μαρία Κορινθίου και συνέχισε,

«Είμαι υπερβολικά ήρεμη σε σημείο που ο Γιάννης τρομάζει. Τις προάλλες πάλι ψιλοτσακωνόμασταν – για χαζομάρες πάντα – ο Γιάννης είχε λίγο εκνευριστεί, εγώ ξέρω ότι με τα λόγια μου ήμουν λίγο… Ήρεμη ήμουν αλλά αυτά που έλεγα ήταν αιχμηρά. Και ξαφνικά του λέω, “Γιατί φωνάζεις; Ηρέμησε”. Του φαίνεται λίγο περίεργο. Προσπαθεί να το διαχειριστεί και αυτός. Νομίζω όμως ότι παρότι του φαίνεται λίγο περίεργο, τον ηρεμώ».

«Εννοείται ότι έχω δεχτεί άσχημη συμπεριφορά στο θέατρο»

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη η Μαρία Κορινθίου μετά από την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για την αγάπη αλλά και τον σεβασμό που τρέφει απέναντι στον Γιάννη Αϊβάζη, αλλά και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο.

«Η πρώτη μου γνωριμία με τον Γιάννη έγινε στην Κύπρο το 2008. Από εκείνη τη στιγμή όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αυθόρμητα και καρμικά. Η αυθεντικότητα και η ντομπροσύνη του Γιάννη με τράβηξε. Είναι παλικάρι, είναι ένα γνήσιο αρσενικό.

Δεν υπάρχει κάτι μαγικό ή φίλτρο για τη σχέση. Το πρωταρχικό είναι να υπάρχει πολλή αγάπη. 14 χρόνια φυσικά και υπάρχουν δυσκολίες, υπάρχει και η καθημερινότητα.

Όταν αγαπάς πραγματικά και σέβεσαι, και εκτιμάς, και θαυμάζεις, και επιμένεις, οπότε όλα αυτά στοιχεία είναι αυτά που σε κάνουν να είσαι μια γροθιά με τον άνθρωπό σου.

Κάποιες καταγγελίες του metoo τις ξέραμε, λεπτομερώς δεν τα ξέραμε. Καιρός ήταν κάποια πράγματα να βγουν στην επιφάνεια. Εννοείται ότι έχω δεχτεί άσχημη συμπεριφορά στο θέατρο. Τέτοιου τύπου, τόσο hardcore, όχι, όχι τόσο έντονο όσο στις καταγγελίες των συναδέλφων».