Συντετριμμένος ο Αντώνης Κανάκης στο Ράδιο Αρβύλα - «Θα κάνω ό, τι μπορώ...»

Σοκαρισμένος με την τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση της Πάτρας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συντετριμμένος ο Αντώνης Κανάκης στο Ράδιο Αρβύλα - «Θα κάνω ό, τι μπορώ...»

Σε εξαιρετικά βαρύ κλίμα ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης (30/3) το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να κάνει ένα συγκινητικό σχόλιο για την τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση της Πάτρας, με τη σύλληψη της μητέρας για τον θάνατο της 9χρονης.

Ο παρουσιαστής, αναφέρθηκε σε έναν καλό του φίλο που έχει φύγει από τη ζωή και σχολίασε πως πάλι καλά δεν είναι εδώ για να δει όλα αυτά τα φρικτά πράγματα που συμβαίνουν.

Το σχόλιο του Αντώνη Κανάκη για την υπόθεση της Πάτρας

«Μάθαμε τα νέα κι όπως κι εσείς έτσι κι εμείς βιώνουμε αυτό το βιασμό. Δεν θέλουμε να παρακολουθούμε αυτήν την τοξικότητα των ειδήσεων κι αυτός ο βομβαρδισμός με πληροφορίες, οι οποίες επί της ουσίας δεν είχαν κάποιο ουσιαστικό περιεχόμενο, παρά μόνο να μας υπενθυμίζουν την ασχήμια του κόσμου μας. Όπου ανοίγουμε την τηλεόραση και τα σάιτ να βλέπουμε για αυτήν την υπόθεση στην Πάτρα.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μουδιασμένοι μπήκαμε στην εκπομπή. Ξέρετε όσοι έχετε γίνει γονείς ότι το μεγαλύτερο προνόμιο που έχεις είναι η αγάπη κι η εμπιστοσύνη αυτής της ψυχούλας. Αυτό το καθαρό κι αγνό πλάσμα σε εμπιστεύεται και σε αγαπά.

Το να χρησιμοποιείς αυτήν την εμπιστοσύνη για να του κάνεις μια θανατηφόρα ένεση, που αυτή η ψυχούλα πιστεύει ότι για να το κάνει η μαμά μου ή ο μπαμπάς είναι για το καλό μου, είναι αδιανόητη σκέψη. Σε βιάζει, σου μαυρίζει τη ψυχή και σου καταστρέφει τη ψυχολογία. Εγώ ήμουν από τους ανθρώπους που πίστευα ότι δεν εμπλέκεται η μητέρα και δεν είναι θέμα αφέλειας αλλά επιβίωσης. Ακόμα και τώρα κρατώ την ελπίδα ότι δεν εμπλέκεται η μητέρα. Είναι ακόμα πιο δύσκολο να ζήσεις σε έναν κόσμο, που μια μητέρα έκανε αυτό που έκανε. Ελπίζω ότι δεν είναι η μητέρα γιατί δεν μπορούμε να ζήσουμε άλλο σε αυτόν τον κόσμο. Το πράγμα έχει αρχίσει να ξεφεύγει σε τέτοιο βαθμό, που δυσκολεύομαι να την παλέψω».

Όταν φτάνεις στο σημείο να βλέπεις στο σήμα της εκπομπής να βλέπεις το αγαπημένο πρόσωπο ενός φίλου που έχασες πρόσφατα και να λες α ρε Βασίλη καλά που δεν είσαι εδώ να βλέπεις αυτά που γίνονται στον κόσμο. Θα κάνω ότι μπορώ να κρατηθώ», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Το σχόλιο του Αντώνη Κανάκη για τον Νίκο Ευαγγελάτο και την υπόθεση της Πάτρας

Το βράδυ της Τρίτης (29/3), ο Αντώνης Κανάκης δε δίστασε να πετάξει μία σπόντα για τον Νίκο Ευαγγελάτο και για τα γραφικά της εκπομπής Live News, τα οποία έχουν γίνει θέμα συζήτησης στo διαδίκτυο τις τελευταίες εβδομάδες.

Αφορμή για το σχόλιο αυτού του Αντώνη Κανάκη στάθηκε ένα ολόγραμμα της εκπομπής, το οποίο αφορούσε την υπόθεση της Πάτρας και παρουσίαζε την 9χρονη που έχασε τελευταία τη ζωή της. Ο Αντώνης Κανάκης μάλιστα, ενοχλήθηκε τόσο από το συγκεκριμένο γεγονός που αρνήθηκε να παίξει το απόσπασμα στο Ράδιο Αρβύλα.

«Στο νούμερο 5 είναι αυτή η ιστορία με τα γραφικά του Νίκου Ευαγγελάτου, αλλά δεν θα το δείξω.

Δεν θέλω να το δείξω και θα σας εξηγήσω τον λόγο. Εκτός του ότι τα γραφικά αυτά έχουν γίνει τελείως γραφικά πλέον μετά το συγκεκριμένο χθεσινό γραφικό δεν το βρίσκω πια ούτε καν αστείο.

Ξέρω εγώ τι να πω. Παράξενα πράγματα. Κι εσύ ρε Νίκο τώρα μεταξύ μας… Έγινα κατανοητός φαντάζομαι, έτσι;», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.