«Δεν το χωράει ο νους μου...» - Σοκαρισμένη η Δούκισσα Νομικού με την υπόθεση της Πάτρας

Οι σπαρακτικές αναρτήσεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Δεν το χωράει ο νους μου...» - Σοκαρισμένη η Δούκισσα Νομικού με την υπόθεση της Πάτρας

Στη ΓΑΔΑ οδηγήθηκε πριν από λίγες ώρες η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα. Οι τελευταίες αυτές εξελίξεις σόκαραν την Δούκισσα Νομικού, η οποία θέλησε να εκφράσει την απέραντη θλίψη της για όσα αποκαλύφθηκαν.

Η Δούκισσα Νομικού άλλωστε είναι μία γυναίκα που έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια τα τελευταία χρόνια και έχει τεράστια αδυναμία στα δύο παιδιά της, τον Σάββα και την Αναστασία. Έτσι, η είδηση ότι αυτή η μητέρα κατηγορείται για τη δολοφονία του παιδιού της, την άφησε παγωμένη.

Οι αναρτήσεις της Δούκισσας Νομικού για την υπόθεση της Πάτρας

«Δεν το χωράει ο νους μου. Δεν το χωράει η ψυχή μου», έγραψε αρχικά στην ανάρτησή της η Δούκισσα Νομικού, ενώ στη συνέχεια παρέθεσε ένα ποίημα που λέγεται «Η καρδιά της Μάνας».

Δούκισσα Νομικού Πάτρα

Σοκαρισμένη και η Ελεονώρα Μελέτη

Λίγη ώρα μετά την είδηση πως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για την μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να σχολιάσει την υπόθεση με μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να χωνέψει πώς είναι δυνατόν μία μητέρα να κάνει κακό στο παιδί της, ενώ ευχήθηκε η δικαιοσύνη να είναι τυφλή.

«Έβλεπα ειδήσεις: «Κατηγορείται η μητέρα για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της». Μέσα στην ίδια πρόταση η λέξη «μητέρα», η λέξη «κόρη» και η λέξη «δολοφονία». Δεν το χωράει ο ανθρώπινους νους. Δεν γίνεται. Όχι ότι πέσαμε από τα σύννεφα θα μου πεις, αλλά προσπαθώ να το κάνω όλο αυτό εικόνα.

Μια «νεκρή» από συναίσθημα γυναίκα να προκαλεί πόνο και θάνατο στο ίδιο της το σπλάχνο και αυτό να βλέπει στο πρόσωπο της μητέρας του τον δολοφόνο και να μην μπορεί να μιλήσει.

Ο Θεός να αναπαύσει αυτές τις ψυχές, μαύρη ήταν η μοίρα τους που τα γέννησε μια τέτοια μάνα. Καμιά ποινή δεν θα φέρει δικαίωση, ωστόσο τουλάχιστον η δικαιοσύνη να είναι αμείλικτη» έγραψε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Ελεονώρα Μελέτη τραγωδία Πάτρα