Τραγωδία Πάτρα: "Θα σπάσει η καρδιά μου" - Η σπαρακτική ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά

"Ήρθε η δικαίωσή τους"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα:

Η Ρούλα Κορομηλά είναι μία εκ των διασήμων που μοιράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους τα συναισθήματά τους για τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας και την σύλληψη της μητέρας των τριών κοριτσιών.

Η σπαρακτικές αναρτήσεις της Ρούλας Κορομηλά για την τραγωδία στην Πάτρα

Η ίδια ένιωσε τεράστια οργή με αυτή την είδηση και δήλωσε σοκαρισμένη για το πως μία μητέρα μπόρεσε να κάνει κάτι τέτοιο στα ίδια της τα παιδιά.

«Νοιώθω ότι θα σπάσει η καρδιά μου. Σοκαρισμένη. Κλαίω και εγώ, όπως όλος ο κόσμος. Τι έκανες στα παιδιά σου! ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ!», έγραψε χαρακτηριστικά το βράδυ της Τετάρτης 30/3.

Η Ρούλα Κορομηλά σχολιάζει την εξέλιξη στην τραγωδία της Πάτρας

Λίγο αργότερα, που ο κόσμος είχε συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου για να την χλευάσει, η παρουσιάστρια ζήτησε από τον κόσμο να κάνει ησυχία και να απομακρυνθεί από το σπίτι για να ηρεμήσουν οι ψυχές των παιδιών: «Κάντε λίγη ησυχία εσείς που βρίσκεστε έξω από το σπίτι της δολοφόνου. Ησυχία μπορεί να χρειάζονται και γαλήνη τώρα τα παιδιά και από όλους μας αγκαλιά. Ησυχία! Ήρθε η δικαίωση τους. Οι φωνές και η βία δεν τους άξιζαν και δεν μας αξίζουν… Ησυχία!».

Η ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά για την Πάτρα

Το όλο νόημα tweet της Ρούλας Κορομηλά λίγες μέρες πριν- «Υπάρχει ένα βιβλίο με τίτλο...»

Η εκπομπή Φως στο Τούνελ ''έβγαλε'' άλλο ένα διαφωτιστικό επεισόδιο την Παρασκευή το βράδυ 25/3.

Φυσικά το τηλεοπτικό κοινό έσπευσε να δει τις νέες εξελίξεις για το ζήτημα και μεταξύ αυτών ήταν και η Ρούλα Κορομηλά, η οποία παράλληλα με την προβολή έκανε ένα όλο νόημα tweet. Πιο αναλυτικά, με πολύ έξυπνο τρόπο άφησε να υπονοηθεί πως σε αυτή την τραγωδία, ίσως, εμπλέκεται άμεσα το γυναικείο στοιχείο, λίγες μέρες πριν ακόμη βγει στο φως της δημοσιότητας η αλήθεια για το αποτρόπαιο έγκλημα της μητέρας.

«Υπάρχει ένα βιβλίο με τίτλο “Εγκλήματα γένους θηλυκού στην Ελλάδα”. Καλό βράδυ», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά και δυστυχώς επιβεβαιώθηκε.

Το tweet της Κορομηλά