"Μετά από αρκετό καιρό..." - Ευχάριστες εξελίξεις με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Το ανακοίνωσε στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μπορεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης να αποκάλυψε την επιθυμία του να σταματήσει από το τραγούδι αναφέροντας τους λόγους, ωστόσο, μέχρι να γίνει αυτό συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία στο χώρο της μουσικής. Μάλιστα, έκανε μια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση στο προφίλ του στο Instagram.

Η ανακοίνωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ο τραγουδιστής ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως θα κάνει μια μοναδική εμφάνιση σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στις 10 Απριλίου.

«Υγεία σε όλους! Μετά από αρκετό καιρό, είναι η αλήθεια, θα βρεθούμε... LIVE στην γνώριμη μας σκηνή του VOX (Ιερά Οδός). Mια μοναδική εμφάνιση την Κυριακή 10 Απριλίου στις 20:30», έγραψε χαρακτηριστικά.

Με τι ασχολείται ο μπαμπάς του στην Κύπρο - Θα συγκινηθείτε

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι από τους καλλιτέχνες που επιθυμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της τηλεόρασης, έτσι σπάνιες είναι οι αναρτήσεις του ή οι δημόσιες εμφανίσεις του με πρόσωπα του οικογενειακού τους περιβάλλοντος. Ωστόσο, σε μια από τις σπάνιες αναρτήσεις, έχουμε δει τον μπαμπά του.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε στο κτήμα του πατέρα του, Γιάννη στην Κύπρο και μοιράστηκε τη στιγμή με τους διαδικτυακούς του φίλους του στα social media.

Ο κ. Γιάννης Χατζηγιάννης έχει δημιουργήσει έναν επίγειο παράδεισο με φρούτα και λαχανικά και με τα όσα παράγει βοηθά οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Στο βίντεο που δημοσίευσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ο πατέρας του δείχνει το κτήμα και ψέλνει ένα απολυτίκιο.

Να σημειώσουμε πως οι γονείς του καλλιτέχνη, είχαν γνωρίσει την Ζέτα Μακρυπούλια - αφού ήταν 10 χρόνια μαζί - με την οποία χώρισε πρόσφατα και δημοσιεύματα τους θέλουν στα δικαστήρια.