Αυτή 23 και εκείνος... - Η διαφορά ηλικίας της Χρύσας Μιχαλοπούλου και του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτή 23 και εκείνος... - Η διαφορά ηλικίας της Χρύσας Μιχαλοπούλου και του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μαζί με την αγαπημένη του, Χρύσα Μιχαλοπούλου έχουν απασχολήσει αρκετά κατά καιρούς καθώς η είδηση πως ήταν ζευγάρι έσκασε σαν "βόμβα". Οι δυο τους αναμφίβολα είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Βέβαια, από την αρχή της σχέσης τους έχουν επιλέξει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την σχέση τους ωστόσο αρκετές φορές ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τους έχει απαθανατίσει μαζί. Να τονίσουμε πως ο τρόπος γνωριμίας τους έγινε μέσα από τα social media όπου είναι και οι δυο αρκετά ενεργοί ενώ κάπου εδώ πρέπει να αναφέρουμε πως η σχέση τους μετράει παραπάνω από χρόνο.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος μαζί με την Χρύσα Μιχαλοπούλου

Η διαφορά ηλικίας του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και της Χρύσας Μιχαλοπούλου

Η αλήθεια είναι ότι το ζευγάρι έχει ταιριάξει τόσο πολύ καθώς παρά την διαφορά στις ηλικίες τους, δεν φαίνεται με τίποτα. Πιο συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι 39 ετών αφού γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου του 1982. Από την άλλη, η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι 23 ετών.

«Είναι ένας πολύ ωραίος άντρας, δεν...»

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Love it», όπου μέσα σε όλα μίλησε για την προσωπική της ζωή, την σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο αλλά αναφέρθηκε και για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Κορίνα που υποδύομαι στη σειρά “Μόλις χθες” είναι ένα πολύ παθιασμένο παιδί, έχει μεγαλώσει σε μια εύπορη οικογένεια και θέλει να γίνεται το δικό της.

Πήρα το ρόλο στη σειρά μέσα από ακρόαση, είναι φανταστικά, περνάω υπέροχα. Πήγαινα σε μουσικό σχολείο, αλλά κάποια στιγμή πήγαμε με μια φίλη μου σε μια δραματική σχολή, τυχαία», είπε αρχικά η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου μίλησε στη συνέχεια για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Ο σεφ είναι ένας! Έρχεται στις πρεμιέρες μου, με βλέπει στην τηλεόραση και μου λέει τη γνώμη του, αντικειμενικά και με πολύ όμορφο τρόπο.

Γνωριστήκαμε μέσα από μια συζήτηση στο Instagram, δεν θυμάμαι αν με προσέγγισε εκείνος πρώτος. Είναι ένας πολύ ωραίος άντρας, δεν ζηλεύω όμως ούτε εγώ αλλά ούτε κι εκείνος. Στο πρώτο μας ραντεβού βγήκαμε έξω, εγώ του φτιάχνω πολύ ωραία μακαρόνια με κιμά, εκείνος κάνει πολλά ωραία φαγητά».