Μπέττυ Μαγγίρα: Δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τις κόρες της και το insagram "έλιωσε"

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μπέττυ Μαγγίρα: Δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τις κόρες της και το insagram

Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media Καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι λοιπόν η ίδια αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα insta story μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου όπως θα δείτε από κάτω φαίνονται δυο κούκλες, η μια σε απόχρωση ροζ ενώ η άλλη σε σιέλ.

Η γνωστή παρουσιάστρια του Open έχει δείξει πως έχει τεράστια αδυναμία τόσο στην Αντριάνα όσο και στην Ελπινίκη με τις οποίες ωστόσο διστάζει να δημοσιεύει τόσο συχνά προσωπικές τους στιγμές. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό πέρασε μια αρκετά δύσκολη περίοδο καθώς έχασε από την ζωή την αγαπημένη της μητέρα.

Οι τρυφερές φωτογραφίες της Μπέττυς Μαγγίρα

Ανάρτηση Μπέττυς Μαγγίρα

«Δυστυχώς ξημέρωσε αυτή η μέρα...» - Βαρύ το κλίμα στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα

Με διαφορετικό τρόπο ξεκίνησε την εκπομπή της η Μπέττυ Μαγγίρα, το πρωί της Πέμπτης 31/3, η οποία δεν μπορούσε παρά να αναφερθεί εξαρχής στις συγκλονιστικές εξελίξεις με την υπόθεση της Πάτρας και τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία πριν από λίγο μεταφέρθηκε στα δικαστήρια.

«Δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε σήμερα αυτή την εκπομπή, όπως καταλαβαίνετε, ούτε με τραγούδι, ούτε με χορό, διότι δεν υπάρχει καμία χαρά. Δυστυχώς ξημέρωσε αυτή η μέρα που ίσως να επιβεβαιώθηκαν όλων οι σκέψεις που περνούσαν τόσο καιρό από το μυαλό μας, το ένστικτο, οι ψίθυροι…

Δείχνουν ότι θα επιβεβαιωθούν, μιας και χθες έγινε η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, της μητέρας των τριών παιδιών, για ένα έγκλημα που μπορεί να θεωρηθεί έγκλημα του αιώνα», είπε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα, αρκετά μουδιασμένη και μαγκωμένη.