«Τέτοια φρίκη δεν είναι...» - "Γροθιά" στο στομάχι η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση για την τραγωδία στην Πάτρα

Η συγκλονιστική ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Τέτοια φρίκη δεν είναι...» -

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Κλέλια Ρένεση θέλησε να σχολιάσει τις τελευταίες σοκαριστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της μητέρας των τριών παιδιών.

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση για την υπόθεση της Πάτρας

«Δεν το χωράει ούτε ο νους, ούτε η καρδιά, ούτε ο πιο ανήσυχος νευρώνας που δεν κοιμάται αν δεν κατανοήσει τα πάντα τέτοια ύβρις απέναντι στην ίδια τη ζωή, στο νόημα της ύπαρξης.. Τέτοια φρίκη δεν είναι χρήσιμη ούτε για αφύπνιση, ούτε για συναγερμό, ούτε για συμμόρφωση. Είναι μόνο για ουρλιαχτό. Αυτός ο εφιάλτης είναι από άλλο κόσμο καρδιά μου.. δεν είναι από τον δικό μας. Κοιμήσου.

Υγ. Οι φωτογραφίες των παιδιών στα σόσιαλ δεν βοηθούν. Ας τα αφήσουμε να πετάξουν μακριά. Έτσι κ αλλιώς έχουν εγκαταλείψει τις μορφές τους για πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά η Κλέλια Ρένεση.

Δεν το χωραει ουτε ο νους, ουτε η καρδια, ουτε ο πιο ανησυχος νευρώνας που δεν κοιμαται αν δεν κατανοησει τα παντα......

Posted by Klelia Renesi A on Wednesday, March 30, 2022

Η πρόβλεψη της Ρούλας Πισπιρίγκου στους γιατρούς μία μέρα πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της, της Τζωρτζίνας, είδηση που έχει προβληθεί ακόμη και στα ξένα ΜΜΕ, φαίνεται πως μία μέρα πριν φύγει από τη ζωή η ανήλικη, η ίδια έκανε μία "πρόβλεψη", κατά κάποιο τρόπο, όταν μιλούσε με τους γιατρούς.

Συγκεκριμένα, η μητέρα της αδικοχαμένης Τζωτζίνας όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο στην Πάτρα, πέρα από το γεγονός ότι πάντοτε ζητούσε να είναι μονόκλινο το δωμάτιο και ρωτούσε αν υπάρχουν κάμερες, μιλώντας με τους ειδικούς που παρακολουθούσαν την κόρη της και αναφερόμενη στα ξεσπάσματά της και σε όσα της είχαν συμβεί μέχρι εκείνη τη στιγμή, τόνισε πως αυτά δεν ήταν τόσο σημαντικά όσο αυτό που θα συνέβαινε.

«Αυτά τα επεισόδια που είδατε δεν είναι τίποτα. Το μεγάλο επεισόδιο δεν το έχει κάνει ακόμη!», ήταν τα ακριβή λόγια που χρησιμοποίησε η κατηγορούμενη, ενώ, όπως χαρακτηριστικά περιγράφεται στο διαβιβαστικό της αστυνομίας, σε κανένα από τα επεισόδια δεν ήταν παρόντες οι γιατροί.