Πάτρα: «Είναι το έγκλημα του αιώνα» - Αποκαλύπτει ο επικεφαλής των Ειδικών Φρουρών

Όλες οι δηλώσεις στο Live News

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Είναι το έγκλημα του αιώνα» - Αποκαλύπτει ο επικεφαλής των Ειδικών Φρουρών

Το μεσημέρι της Πέμπτης 31/3 η εκπομπή «Live News» και ο Νίκος Ευαγγελάτος ασχολήθηκαν εκτενώς με την υπόθεση της Πάτρας αλλά και με την φερόμενη δράστη, Ρούλα Πισπιρίγκου. Η εκπομπή φιλοξένησε, μεταξύ άλλων, τον γενικό γραμματέα των Ειδικών Φρουρών, Στράτο Μαυροειδάκο.

Υπενθυμίζουμε ότι στην ΓΑΔΑ εκτός από την Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκαν και η μητέρα και η αδερφή της. (Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες)

Οι δηλώσεις του Σ. Μαυροειδάκου

«Οι Έλληνες θα πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι που έχουμε τέτοια Αστυνομία» σημείωσε ο γ.γ. των Ειδικών Φρουρών, προσθέτοντας ότι «η δικογραφία που έχει πάει στον εισαγγελέα είναι αψεγάδιαστη».

«Λέει ακριβώς τι έχει συμβεί» συμπλήρωσε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., προσθέτοντας ότι θα γίνει ενδελεχής και αναλυτική έρευνα προκειμένου να αποδειχθεί αν υπάρχει εγκληματική ενέργεια και στους θανάτους των δύο άλλων παιδιών της οικογένειας.

«Δυστυχώς είναι το έγκλημα του αιώνια» τόνισε ο κ. Μαυροειδάκος ενώ στην αναφορά για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς στο σπίτι της οποίας έμενε η οικογένειας τόνισε πως «υπάρχει ανώνυμη καταγγελία και αν έχει γίνει κάτι η έρευνα των αστυνομικών θα το αποδείξει».

Για την αστυνομική προστασία στη Ρούλα Πισπιρίγκου ο Στράτος Μαυροειδάκος τόνισε πως «είμαστε αναγκασμένοι διότι δεν πρέπει να κάνουμε λαϊκά δικαστήρια, πρέπει να την προστατέψουμε από τη λαϊκή οργή και το σπίτι της και τους συγγενείς της. Για αυτό βλέπετε πάνοπλους συνάδελφούς μου, για την μην την πειράξουν ούτε ένα νύχι».

«Δεν είναι εξαφανισμένος ο Μάνος Δασκαλάκης»

Οι εξελίξεις για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρα συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό. Ο θάνατος των 3 παιδιών έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ενώ η μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου έχει συλληφθεί για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας και αναμένεται τη Δευτέρα 4/4 να ενώπιον του ανακριτή.

Σήμερα το μεσημέρι 31/3, στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου προβλήθηκε η δήλωση του δικηγόρου του Μάνου Δασκαλάκη, στην οποία τόνισε πως ο πατέρας δεν είναι εξαφανισμένος, αλλά βρίσκεται σε σοκ.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν είναι εξαφανισμένος. Είναι σοκαρισμένος. Αναμένει να λάβει γνώση της δικογραφίας και αμέσως μετά θα τοποθετηθεί δημοσίως», είπε στην εκπομπή “Live News” και την Ελένη Ασημακοπούλου ο δικηγόρος του πατέρα.