Σφιχτά αγκαλιασμένοι - Σπάνια φωτογραφία της Χάρις Αλεξίου με τον γιο της, Μάνο

Πολύ τρυφερό στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σφιχτά αγκαλιασμένοι - Σπάνια φωτογραφία της Χάρις Αλεξίου με τον γιο της, Μάνο

Μια από τις πιο αγαπημένες και κορυφαίες ερμηνεύτριες της Ελλάδας είναι ασυζητητί η Χάρις Αλεξίου. Η ίδια μπορεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο εδώ και χρόνια είναι γνωστό πως έχει έχει κάνει δύο γάμους, έναν με τον Αχιλλέα Θεοφίλου και έναν με τον Σωτήρη Μπασιάκο.

Με τον πρώτο έχει έναν γιο, τον Μάνο, ο οποίος είναι 37 ετών και έχει δική του δισκογραφική εταιρεία ενώ ασχολείται και με το management καλλιτεχνών. Στα 17 του δούλεψε υπάλληλος σε ένα βίντεο κλαμπ αλλά και ως σερβιτόρος σε μία καφετέρια. Όταν ήταν 12 χρονών, ο Μάνος έμαθε ότι είναι υιοθετημένος.

"Δεν με ένοιαζε ποτέ το ότι είμαι υιοθετημένος. Είχα τόση αγάπη, γιατί ν’ αναρωτηθώ; Αυτό δεν είναι το ζητούμενο σε μία οικογένεια; Να νιώθεις ότι σε αγαπούν οι γονείς σου, σε αποδέχονται και αυτό που έχεις είναι πραγματική οικογένεια. Δεν χρειάζεται να ψάξεις τίποτε άλλο", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

"Είχα έναν και μοναδικό φόβο όταν υιοθέτησα το παιδί μου, εάν θα είμαι ικανή να το αγαπήσω. Αν θα είμαι αντάξια αυτού του παιδιού. Γιατί παίρνεις ένα πλασματάκι, ένα μωρό που γεννιέται κι έχεις όλη την ευθύνη να το μεγαλώσεις και να του δώσεις μια σωστή ζωή κι έναν σωστό κόσμο. Όσο κι αν δεν ξέρουμε τι είναι το σωστό. Εκεί είναι που υπάρχει πάντα η αμφιβολία, αν εμείς ως γονείς πράττουμε σωστά και όχι επειδή το παιδί το υιοθετήσαμε ή το γεννήσαμε", είχε πει με την σειρά της η τραγουδίστρια, η οποία πριν καιρό είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο μαζί του. Μάλιστα, έγινε επίσης γνωστό πως μια πρώην σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού ήταν ζευγάρι με τον Μάνο και έφτασαν πολύ κοντά στον γάμο.

Σπάνια φωτογραφία της Χάρις Αλεξίου με τον γιο της

Οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν - Γιατί ονόμασε η Χάρις Αλεξίου τον γιο της Μάνο

Ο λόγος που ο γιος της πήρε το όνομα Μάνος είναι πολύ απλός αν αναλογιστεί κανείς το παρελθόν της τραγουδίστριας, ωστόσο πολύ τον αγνοούν.

Χάρις Αλεξίου γιός

Η Χάρις Αλεξίου είχε συνεργαστεί και έτρεφε μεγάλη αγάπη για τον σπουδαίο Μάνο Λοΐζο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 45 ετών. Έτσι για να τον τιμήσει έδωσε το όνομα του στον γιο της.

Μάλιστα ήταν τέτοια η αγάπη που οι δύο καλλιτέχνες είχαν μεταξύ τους, που κάποια στιγμή ο Μάνος Λοΐζος είχε δηλώσει για εκείνη: «Κουβαλάει μέσα της την παράδοση. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι αυτή η τραγουδίστρια είναι η Ελλάδα. Έχει μέσα της τους ελληνικούς δρόμους. Το χρώμα».