Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Κόλαφος η Χρύσα Ρώπα για τον πρώην της Λάλα: «Είχε παράλληλες σχέσεις...Ήμουν σε μια φυλακή»

«Όλος ο κόσμος ήξερε ότι...»

Κόλαφος η Χρύσα Ρώπα για τον πρώην της Λάλα: «Είχε παράλληλες σχέσεις...Ήμουν σε μια φυλακή»
News 01.04.2022 09:40
Από Ελένη Μήτση

Η Χρύσα Ρώπα κάθισε στον καναπέ του Ανοιχτά και μίλησε πάρα πολύ αποκαλυπτικά για τη ζωή της, το βράδυ της Πέμπτης 1/4. Η ηθοποιός μας έχει συνηθίσει σε έντονες και πάντα ειλικρινείς δηλώσεις, και το ίδιο αποφάσισε να κάνει όταν ερωτήθηκε για τον πρώην άντρα της.

Μπορεί να έχουν αποκτήσει ένα παιδί μαζί, αυτό όμως δεν την επηρεάζει στο να δηλώνει πως δε θέλει καμία σχέση μαζί του, καθώς αντίστοιχες δηλώσεις έχει ξανακάνει για άλλα πρόσωπα της ζωής της. Ως μια πολύ κακή ανάμνηση θυμάται τον Λάλα και αυτό δεν κρύβεται με τίποτα.

Οι δηλώσεις της Χρύσας Ρώπα για τον πρώην της Θανάση Λάλα

«Υπάρχουν περίοδοι στη ζωή μας κατά τις οποίες κάποιος δίπλα μας νομίζει ότι είναι ένας μικρός θεός. Τραβήξαμε την προσοχή ως ζευγάρι, εξαιτίας της θέσης που είχε. Αυτό έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο και στο δικό μου επάγγελμα. Απέκτησα φίλους, αλλά και εχθρούς, απ’ όλο αυτό. Ήταν για κακό αυτό» είπε η Χρύσα Ρώπα.

«Όλος ο κόσμος ήξερε ότι ήταν ένας άνθρωπος με παράλληλες ζωές, παράλληλες σχέσεις και ήμουν η τελευταία που το έμαθα. Η αλήθεια ήταν ότι υπήρχαν κάποιες ανακαλύψεις, αλλά ήταν αυτό το εντάξει. Θα το δούμε έλεγα. Εμείς δεν έχουμε καμιά επικοινωνία, καθόλου δεν επιθυμώ επικοινωνία μαζί του. Από τη ζωή μου βγάζω τους ανθρώπους που είναι χειριστικοί απέναντί μου. Είναι ένα είδος ασθένειας και λέγεται ναρκισσιστική διαταραχή.

Κατά τη γνώμη μου πιστεύω ότι έπεσα σε μια τέτοια περίπτωση. Δεν μπορείς να ξεφύγεις. Χειραγωγούσε το παιδί μου. Ήμουν σε μια φυλακή, σε ένα πράγμα που έπρεπε να σώσω τη σχέση με το παιδί μου. Εγώ ήμουν η τρελή» ανέφερε η Χρύσα Ρώπα.

«Συγγνώμη, γιατί...» - Η Ρώπα συγκινεί με τη στάση της για τα θύματα του Φιλιππίδη

Η γνωστή ηθοποιός, Χρύσα Ρώπα, η οποία συγκλόνισε με την αποκάλυψη για την υιοθεσία της, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, Ανοιχτά, το βράδυ της Πέμπτης 31/3 και μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις κοπέλες που ήρθαν αντιμέτωπες με την κακοποιητική συμπεριφορά του.

Μάλιστα, ανέφερε πως θέλησε και προσπάθησε να επικοινωνήσει με κάποιες από αυτές, ώστε να απολογηθεί που δεν γνώριζε τι συνέβαινε κατά την συνεργασία τους.

Η ίδια δήλωσε συγκεκριμένα: «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν υπάρχουν λόγια… Κρίμα μωρέ, κρίμα. Όταν δούλευα με τον Πέτρο, ξεκινήσαμε με ένα μεγάλο ατύχημα που είχε και έπεσε στη σκηνή, ήταν ένα μήνα στο νοσοκομείο. Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό, δεν είχαμε και κοινούς φίλους. Το κους κους που κάνουμε δεν έχει σχέση με τις ζωές των άλλων.

Ήμουν στο Παρίσι και αναζήτησα τις κοπέλες για να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη. Καταρχάς ήμουν σε μια δουλειά που αφορούσε τις καταγγελίες και αν εγώ το ήξερα, δεν θα ήμουν… Δεν είχα ιδέα, δεν το φανταζόμουν. Συγγνώμη γιατί όσοι δεν ήμασταν θύματα, μια χαρά βολευόμασταν…».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Έμαθα από τη γειτόνισσα ότι είμαι υιοθετημένη» - Η εξομολόγηση της Χρύσας Ρώπα

"Ραγίζει" καρδιές η αποκάλυψη της Χρύσας Ρώπα: «Η γειτόνισσα μου είπε ποιοι ήταν οι φυσικοί μου γονείς»

Share